Βαθμολογία

Σέργουντ: «Τα παιδιά κάνουν ό,τι τους έχω πει»

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε μετά το 4-0 επί της Σάντερλαντ ο τεχνικός της Άστον Βίλα, Τιμ Σέργουντ. Όχι μόνο για το σκορ και τη νίκη, αλλά και το γεγονός πως οι ποδοσφαιριστές του μεταφέρουν από το χαρτί στο γήπεδο όλα όσα τους έχει πει στις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας.

«Δεν ξεκινήσαμε καλά στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά δουλέψαμε όλη την εβδομάδα στις γρήγορες αντεπιθέσεις και αυτό φαίνεται πως έκανε την διαφορά. Είμαστε ενθουσιασμένοι με τα τέσσερα γκολ που πετύχαμε σε ένα παιχνίδι και για τους δύο επιθετικούς μας που πέτυχαν από δύο ο καθένας.

Τους έχει γίνει πολλή κριτική μέσα στην σεζόν. Νομίζω αδίκως. Εάν δημιουργείς ευκαιρίες θα σκοράρεις και το αποδείξαμε σήμερα. Είμαι το ίδιο ικανοποιημένος με το μηδέν στο δεύτερο μισό όσο με τα τέσσερα γκολ στο πρώτο.

Δεν είναι εύκολο να παίζεις όταν είσαι μπροστά 4-0 από το ημίχρονο. Μπορεί να ακούγεται ηλίθιο. Αλλά μπορεί να γίνεις τσαπατσούλης στο παιχνίδι σου κι εμείς δείξαμε πολύ επαγγελματίες. Κερδίσαμε το ματς από τα πρώτα 45’ και είναι σημαντικό το γεγονός πως δεν κινδυνέψαμε στο δεύτερο μέρος.

Τα παιδιά κάνουν ό,τι τους είπα. Παίρνουν πίσω την μπάλα γρήγορα όταν την χάνουμε, έχουμε ρυθμό στις κόντρα επιθέσεις και οι αμυντικοί μας κάνουν πολύ καλό παιχνίδι. Μπορεί να έχουμε μόνο τρεις υγιείς αυτή τη στιγμή, αλλά δεν κλαίμε γι’ αυτό. Πάμε καλά για την ώρα» ανέφερε ο Άγγλος κόουτς.