Βαθμολογία

Καθάρισε ο Νάστας για τον Ηρακλή

Νίκη με σκορ 2-1 πήρε ο Ηρακλής Λάρισας, απέναντι στον Φαλανιακό, για την 28η αγωνιστική της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Η ομάδα της Λάρισας, κατάφερε να ανοίξει νωρίς το σκορ για να ισοφαρίσει αμέσως ο Φαλανιακός, ωστόσο ο Νάστας με πολύ όμορφη απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 2-1 στην αρχή του δευτέρου μέρους και χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του.

Μόλις στο 5ο λεπτό, ο Γιαννακόπουλος με σουτ, έγραψε το 1-0 για τον Ηρακλή. Η απάντηση ήταν άμεση από τους φιλοξενούμενους, μιας και στο 7ο λεπτό, ο Αλεξανδρής ισοφάρισε σε 1-1. Στην συνέχεια, οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες με τον Ζαφειρίου και τον Νάστα, ο οποίος είχε και δοκάρι στο 30ο λεπτό.

Από την άλλη, ο Φαλανιακός, έχασε φάσεις με τους Αλεξανδρή, Παπαγεωργίου και Μπλέντι στο πρώτο μέρος και στο δεύτερο με τους Πανταζή Θ., Βαρσάμη, Αλεξανδρή και Παπαγεωργίου. Έτσι, στο 52ο λεπτό, ο Νάστας με εκτέλεση φάουλ από αριστερά, κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να χαρίσει το τρίποντο στην ομάδα του.

Ηρακλής Λάρισας(Κώστας Τσώτσος): Μαγαζιώτης, Γιαννακόπουλος, Πότσης, Καρλιάμπας, Ντονούδης, Τσέλιγκας, Μπέης(60’ Αθανασόπουλος), Νάστας, Ζαφειρίου, Φιλίππου(82’ Κούρτης), Τσιάτας.

Φαλανιακός(Φεραίος Γιαννακός): Μιγδάνης(70’ Πουτσιάκας), Φατούρας(70’ Πανταζής Θ.), Χριστιανίδης, Σουλιώτης, Κόκκινος(74’ Πανταζής), Λιλολάρι, Παπαγεωργίου, Μπλέντι, Βαρσάμης, Αλεξανδρής, Ιγγλέζος.

Διαιτητής: Κορέστης Βοηθοί: Αρχοντής, Γκόγκος.

Γιώργος Μητσιούλης