Βαθμολογία

Όλα δύο στην Ελασσόνα

Ισόπαλη και με σκορ 2-2 τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ελασσόνα 2013 και Λαρισαϊκό, στο μοναδικό παιχνίδι του 3ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ, που έγινε το Σάββατο.

Οι γηπεδούχοι, άνοιξαν το σκορ στο 8ο λεπτό, όταν ο Τριανταφύλλου έκανε το 1-0, ενώ στο 13’ ο Θώμος διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα της Ελασσόνα. Στο 17’ ο Λαρισαϊκός, είχε δοκάρι με τον Γιώργη, με σκορ ημιχρόνου ωστόσο να παραμένει το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος, ο Λαρισαϊκός μείωσε στο 75’ με τον Σαγάνη, που σκόραρε έπειτα από πάσα του Ευθυμιάδη, ενώ στο 87’ ο Γιώργης έκανε το 2-2. Τέλος, υπάρχουν παράπονα από τον Λαρισαϊκό, για την μη αποβολή του τερματοφύλακα των γηπεδούχων, Γελαδάρη σε ένα του σκληρό μαρκάρισμα εκτός περιοχής.

Ελασσόνα 2013(Χρήστος Γκαλίτσιος): Γελαδάρης, Μίχης, Μπαντής, Γεωργούλας, Γκαραβέλης, Μπούτλας, Σεμερτζίδης, Θώμος, Δρυστέλλας(73’ Ναλμπαντίδης), Τριανταφύλλου, Καρυπίδης.

Λαρισαϊκός(Μανώλης Μπατσαράς): Πατέτσος, Παναγιωτίδης, Παπαγιαννόπουλος Κ., Γιώργης, Ευθυμιάδης, Μικερτζής, Τσιμπουκλής, Γενητσεφτσής, Ρομουλίνο, Σαγάνης, Φλορίν.

Διαιτητής: Καραθάνος Βοηθοί: Ντίνου, Ντελέζος.

Γιώργος Μητσιούλης