Βαθμολογία

Στό(Χ)ος τα δοκάρια

Ισόπαλη και χωρίς τέρματα τελείωσε η αναμέτρηση του 2ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ, ανάμεσα σε Ακαδημία Αχιλλέα Φαρσάλων και Απόλλωνα Βρυσιών. Οι φιλοξενούμενοι είχαν σωρεία ευκαιριών, έξι δοκάρια, ενώ παραπονούνται έντονα και για την διαιτησία.

Η ομάδα των Φαρσάλων, έπαιξε στην κόντρα και έχασε ευκαιρίες με τους Μπασαγιάννη και Καψιώχα. Από την άλλη, τα Βρυσιά είχαν έξι δοκάρια. Στο 3ο λεπτό, ο Γιάννης Αρβανιτοζήσης σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι, ενώ την ίδια κατάληξη είχε μια κεφαλιά του Γιαντσίδη στο 11ο λεπτό. Στο 26’ ο Ζητούνης σούταρε, ο Σακελλαρίου Δ., απέκρουσε και στην συνέχεια η μπάλα χτύπησε και πάλι στο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος, στο 52’ ο Γιαχνής με σέντρα-σουτ είχε κι αυτός δοκάρι, ενώ στο 65’ ήταν η σειρά του Αγγελάκη. Στο 80’ ο Βουβαλούδης είχε οριζόντιο δοκάρι με το παιχνίδι τελικά να ολοκληρώνεται με το ισόπαλο 0-0.

Ακαδημία Αχιλλέα Φαρσάλων(Γιάννης Βασιλείου): Σακελλαρίου Δ., Καψιώχας, Δημακόπουλος(70’ Σακελλαρίου Φ., λ.τ.), Μάρκου, Σακελλαρίου Κ., Καραμπέρης, Παπαγεωργίου(60’ Τύμπας), Χρόνης(60’ Τσιλίκας, λ.τ.), Πέτσας, Μισαηλίδης, Μπασαγιάννης.

Απόλλων Βρυσιών(Λεωνίδας Τασιούλης): Μητσόπουλος, Αγγελάκης(75’ Βουβαλούδης), Βαΐτσης(60’ Μπερσιάνης), Στεφανής, Γαϊτανίδης, Μπακογιάννης(75’ Καραντάκης), Γιαντσίδης, Ζητούνης, Γιαχνής, Αρβανιτοζήσης Ι., Αρβανιτοζήσης Δ.

Διαιτητής: Κουκούλης Βοηθοί: Μπούτος, Τέγος.

Γιώργος Μητσιούλης