Βαθμολογία

Ακόμα μια νίκη και ελπίζει το Κουλούρι

Με νίκη συνέχισε ο Άρης Κουλουρίου, απέναντι στην Μελία, την οποία κέρδισε με σκορ 2-1 για τον 1ο Όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ. Έτσι, η ομάδα του Κουλουρίου, πλέον έχει κάποιες ελπίδες να σωθεί αν συνεχίσει σε αυτόν τον ρυθμό.

Οι φιλοξενούμενοι, άνοιξαν το σκορ στο 32’, όταν ο Αβδουλάς με σουτ έκανε το 0-1 αιφνιδιάζοντας τους γηπεδούχους. Ωστόσο, με την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, το Κουλούρι κατάφερε να ισοφαρίσει, με τον Γκρέτση, που σημείωσε το 1-1, ενώ ο Κοττάκος στο 57’ έκανε την ανατροπή για το 2-1, χαρίζοντας το τρίποντο στην ομάδα του.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η Μελία έχει παράπονα από την διαιτησία, για ένα ακυρωθέν γκολ του Κολοβού στο 88ο λεπτό του αγώνα.

Άρης Κουλουρίου(Γιώργος Νεράντζης-Γιώργος Αποστολάρας): Χαλβατζάρας, Μιχόπουλος(36’ Χάμος, λ.τ.), Νεράντζης, Αγραφιώτης, Λαζάρου, Κάτσης, Σιδηρόπουλος, Δαμιανίδης(85’ Μήτσιου, λ.τ.), Κοττάκος, Γκρέτσης, Μπακαβέλος(62’ Καπνόπουλος).

Μελία(Νίκος Καψούρης): Δήμας, Παγωνόπουλος(30’ Αγγελακόπουλος Χρ., λ.τ.), Ράντζας, Δαλαμπύρας, Κολοβός, Αβδουλάς, Κόγιος, Χασιώτης, Γαρυφαλλόπουλος, Μητσιάκος, Ρακιντζόγλου.

Διαιτητής: Κυρίτσης Βοηθοί: Παραφέστας, Μπακαγιάννης.

Γιώργος Μητσιούλης