Βαθμολογία

Σαν τρένο για την άνοδο

Νίκη με σκορ 3-0 πήρε ο Σιδηροδρομικός Σταθμός Ραψάνης, απέναντι στο Καλαμάκι, για τον 1ο Όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ και πλέον βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Μόλις στο 5ο λεπτό, ο Ντέμης Γκαραγκούνης με κεφαλιά έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους, ενώ στο 20’ ο Κουτσάκης, διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Το τελικό 3-0, διαμορφώθηκε από το πρώτο μέρος, όταν στο 35’ ο Κούμε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Από την άλλη, το Καλαμάκι, είχε κάποιες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο με τον Αλέκο Σφέτσο, ενώ στο δεύτερο απείλησαν και οι Κωσταρέλος και Κολοβός Ν.

Σ.Σ. Ραψάνης(Αλέκος Μπατσαράς): Σδούγκας, Τσούλκας, Γκαραγκούνης Δ., Σαχπατζίδης, Σινάνι Β.(65’ Κουτσιμανής), Σινάνι Κ., Κουτσάκης, Κούμε(80’ Βάρσος), Μπούρος, Σινάν Τζ.(70’ Ντιντής), Γκαραγκούνης Ντ.

Π.Α.Ο. Καλαμακίου(Στέλιος Λιώρας): Κολοβός Στ., Τζαβέλας(65’ Κολοβός Ν.), Καράτζιος, Καλόγηρος, Νταμήτρος, Ντινούλης(46’ Γούργος), Κωσταρέλος, Σφέτσος Κ., Φλαμούρ, Ρόιδος(70’ Παπακανάκης), Σφέτσος Αλ.

Διαιτητής: Ευστρατίου Βοηθοί: Γκρέτσης, Παλαμίδας.

Γιώργος Μητσιούλης