Βαθμολογία

Νίκη-ανάσα για το Αρμένιο

Νίκη με το φτωχό, αλλά ουσιαστικό 1-0 κατάφερε να πάρει η Δόξα Αρμενίου, απέναντι στον Ολυμπιακό Χειμαδίου, για το πρωτάθλημα του 1ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ και να κατακτήσει έτσι ένα πολύτιμο τρίποντο για την προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στην κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι, απείλησαν με τον Σολάκου και τον Καμπανά στο πρώτο μέρος, ενώ στο 42’ ο Μπάνιας με σουτ έξω από την περιοχή σημείωσε το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το Χειμάδι είχε κάποιες ευκαιρίες με τους Αντώνη Λίταινα και Γιώργο Καραντώνη, ενώ για την Δόξα ευκαιρίες έχασαν οι Παπαδημητρίου και Σολάκου, με το σκορ να παραμένει στο 1-0 μέχρι και το τέλος.

Δόξα Αρμενίου(Τάκης Τζήκας): Καρακυρίτσης, Καραμποτάκης, Ψάρρας, Ρουμπιές, Γκόντικας, Χίσα, Γκόντας, Καμπανάς(90’ Γιαννούχος), Σολάκου, Παπαδημητρίου Αντ.(75’ Νικολακούλης), Μπάνιας(70’ Καραδημήτρης).

Ολυμπιακός Χειμαδίου(Θανάσης Κολονιώτης): Κλέιβι, Νούσιος Γ. του Α.(60’ Ζιάκας), Καραντώνης Λ., Τόπης, Σεβδαλής, Νούσιος Γ. του Β.(70’ Ζησόπουλος Χ.), Καραντώνης Γ., Μπλάνας, Λίταινας Α., Λίταινας Μ., Τσιάκος(82’ Λίταινας Στ.).

Διαιτητής: Κεραμίδας Βοηθοί: Τσιτρούλης, Πρακατές.

Γιώργος Μητσιούλης