Βαθμολογία

Ισοπαλία στην Δήμητρα

Ισόπαλη και με σκορ 2-2 τελείωσε η αναμέτρηση του 1ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ, ανάμεσα σε Δήμητρα Αγιάς και Αναγέννηση Πουρναρίου, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται έναν βαθμό.

Μόλις στο 15ο λεπτό, ο Τσιάμπας, είχε δοκάρι για τους γηπεδούχους, όμως δέκα λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης έκανε το 1-0 για την ομάδα του Δημήτρη Στάθη, σκορ το οποίο παρέμεινε μέχρι και την λήξη του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 50ο λεπτό με τον Παπαρίση, ωστόσο η Δήμητρα πήρε και πάλι κεφάλι στο σκορ, όταν στο 70’, ο Αντωνίου έπειτα από πάσα του Σαμαρά έκανε το 2-1. Στο 80’ το Πουρνάρι, κέρδισε ένα πέναλτι, για χέρι του Βασιλόπουλου, που αποβλήθηκε. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ζιούστης, που ήταν εύστοχος και ισοφάρισε σε 2-2, ενώ ο ίδιος παίκτης έχασε και σημαντική ευκαιρία για την ομάδα του στα τελευταία λεπτά.

Η Δήμητρα είχε την ευκαιρία να πετύχει κι άλλο τέρμα, όταν στο 89’ ο Σαμαράς κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος, όμως ο Γιάννης Κρητικός ήταν σε ετοιμότητα και κατάφερε να αποκρούσει, κρατώντας το σκορ σε 2-2 μέχρι και το τέλος.

Δήμητρα Αγιάς(Δημήτρης Στάθης): Στάμος, Χαϊδούσης, Σταμούλης, Μαμάκος, Βασιλόπουλος, Μπίμπα, Πότσης, Αντωνίου, Καραντάνος(75’ Γιουρέλης), Τσιάμπας, Τσαγκαλάς(50’ Σαμαράς).

Αναγέννηση Πουρναρίου(Κώστας Μπακατσής): Κρητικός Ι., Ζαϊρές(27’ Ντίνας), Δημουλός, Πατσώνης, Κρητικός Θεοφ., Τατίας, Βασίλεβ, Μπούφης, Ζιούστης, Τσιαμούρας(75’ Κρητικός Μιχ.), Παπαρίσης(85’ Γκέκας).

Διαιτητής: Τέγος Βοηθοί: Κοντοβασίλης, Μίχος.

Γιώργος Μητσιούλης