Βαθμολογία

Το καθάρισε από νωρίς το Αβέρωφ

Σπουδαία νίκη με σκορ 2-0 πήρε το Αβέρωφ, επί της Δάφνης Γλαύκης, το απόγευμα του Σαββάτου, για την 28η αγωνιστική της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας και έτσι η ομάδα της Λάρισας, έκανε ένα ακόμα βήμα για να πετύχει την παραμονή της.

Οι γηπεδούχοι, έδειξαν από την αρχή τις διαθέσεις τους, μιας και είχαν δοκάρι μόλις στο 6’ με τον Χατζή. Τελικά, κατάφεραν να προηγηθούν στο 25ο λεπτό, όταν ο Ντούγκος κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ταρταμπούκας, που ήταν εύστοχος και σημείωσε το 1-0 για την ομάδα της Λάρισας. Δέκα λεπτά αργότερα, ο σκόρερ του πρώτου τέρματος, τροφοδότησε τον Ελευθέρογλου, ο οποίος διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του, κάνοντας το 2-0.

Στην συνέχεια, το Αβέρωφ απείλησε με τους Ταρταμπούκα, και Ελευθέρογλου στο πρώτο μέρος και τους Τσιαντούλη και Ντούγκο στο δεύτερο. Από την άλλη, η ομάδα της Γλαύκης έχασε ευκαιρίες για γκολ, κυρίως με τους Νίκο Βράκα, Νίκο Τσιώλη, Μπατζογιάννη και Μίχο, να μην μπορούν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

ΠΑΟΛ Αβέρωφ(Βασίλης Μπακογιάννης): Νίκου, Τσιρβούλης, Χατζής(60’ Βαΐτσης), Κλεισιάρης, Μηνάς, Κολοβός, Γουργιώτης, Τσιαντούλης(85’ Σουλούκος), Ντούγκος, Ελευθέρογλου(70’ Τσαντζαλής), Ταρταμπούκας.

Δάφνη Γλαύκης(Δημήτρης Δανιλούλης): Κουκούτσης, Σερακιώτης, Τσιώλης Ευ.(74’ Κουτής), Αλεξανδρής, Υφαντής, Βεργής(74’ Τζιότζιος), Βράκας Ν., Αγγελακόπουλος(13’ Πίρε, λ.τ.), Τσιώλης Ν., Μπατζογιάννης, Μίχος.

Διαιτητής: Τζήλος Βοηθοί: Νατσιούλας, Μακρής.

Γιώργος Μητσιούλης