Βαθμολογία

Με εμφατική νίκη πρωταθλητής

Με το ευρύ 6-1 κέρδισε εντός έδρας ο Αμπελωνιακός τον Φιλοκτήτη Μελιβοίας. Με αυτούς τους τρεις βαθμούς έγινε και μαθηματικά πρωταθλητής της Α’ κατηγορίας.

Το χορό των γκολ άνοιξε ο Παλάσκας με άπιαστη κεφαλιά στο 20.Όμως οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν στο 30. Συγκεκριμένα ο Σουφχάρας θα πάρει το ριμπάουντ από την εκτέλεση φάουλ του Λουκανίκα και θα κάνει το 1-1. Το σκορ ημιχρόνου θα το διαμορφώσει ο Κακαβίτσης στο 44 με κεφαλιά.

Το δεύτερο ημίχρονο ανήκει στον Αμπελωνα. Στο 70’ ξανά ο Κακαβίτσης θα σκοράρει με σουτ για το 3-1 ενώ το 4-1 θα έρθει πέντε λεπτά αργότερα με κεφαλιά του Βούκια. Ο Γρηγορίου θα πάρει την σκυτάλη των γκολ σκοράροντας δύο φορές! Μία στο 78΄ και μία στο 86’ κάνοντας το τελικό 6-1.

Αμπελωνιακός (Τάκης Παραφέστας): Μπρατζίκος, Ρόκα, Περήφανος, Τζαρτζάνης, Πρικάκης (60’ Κουρούμαλος), Γρηγορίου, Χατζούλης, Μπίκος, Τσετιροκλής, Κακαβίτσης, Παλάσκας (70’ Βούκιας).

Φιλοκτήτης Μελιβοίας (Αποστόλης Έξαρχος): Ζεϊμπέκης, Λιάκος (60’ Καρβούνης), Σουφχάρας, Κατσάνος, Πλάτσας, Παπαηλίας, Λουκανίκας, Γεωργούλας (65’ Πασιάς Δ.), Πασιάς Π., Γκουντάρας Η., Ντούμος (75’ Γκουντάρας Ν.).

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιτσανούδης, Καραμπούλας, Μάνος.

Βασίλης Παπαχατζής