Βαθμολογία

«Έβρεχε» γκολ στο Βλαχογιάννι

Εντυπωσιακή νίκη για την Δόξα Βλαχογιαννίου επί του Μαχητή Τερψιθέας με 5-3.Το θέαμα δεν έλειπε στο Βλαχογιάννη αφού το σύνολο των τερμάτων ήταν 8!

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τους πάντες όταν προηγήθηκαν στο 9ο λεπτό. Ο Τσούτσας θα πάρει το ριμπάουντ από το δοκάρι του Καραπούζη και θα κάνει το 0-1.Η ισοφάριση θα έρθει στο 27’.Ο Κοντοθανάσης θα εκτελέσει φάουλ με την μπάλα να καταλήγει στον Ιωανίδη και αυτός με κεφαλιά θα κάνει το 1-1. Οι γηπεδούχοι θα περάσουν μπροστά στο σκορ με των Πατσιωτό να νικάει εύκολα τον Μόσιαλο για το 2-1. Όμως θα έχουμε ακόμα μια ισοπαλία στο 39’. Συγκεκριμένα ο Καραμπούζης με σουτ θα φέρει το ματς στα ίσα.

Στο β’ ημίχρονο έχουμε το «ρεσιτάλ» του Λιόλιου. Με το «καλημέρα» μετά από πάσα του Δήμου θα κάνει το 3-2 όμως ο Κουρούκας θα ισοφαρίσει πάλι σε 3-3 με κεφαλιά στο 55’. Τρία λεπτά αργότερα ο Λιόλιος θα σκοράρει από την πάσα του Κοντοθανάση για το 4-3 και το τελικό 5-3 θα γίνει στο 68’ πάλι με τον Λιόλιο ύστερα από πάσα «πάρε βάλε» του Πατσιωτού.

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Χαλκιάς, Παναγιώτου (75′ Μήσιος Κ.), Αθανασούλης, Καρατζιόλης, Ιωαννίδης, Μήσιος Ν., Λιόλιος, Κοντοθανάσης, Δήμος, Πατσιωτός (80′ Γεωργούλης), Γκουρομπίνος.

Μαχητής Τερψιθέας (Γιώργος Καμάκας): Μόσιαλος, Ζητούνης (80′ Παραφέστας), Παπαδημητρίου, Τσούτσας, Μπιρόλ, Τσιώμης (70′ Ντάλλας), Μπαλαμώτης, Καραμπούζης, Κουρούκας, Ταστεμερίδης, Χατζηιωαννίδης (65′ Τσένος).

Διαιτητική τριπλέτα: Κομισόπουλος, Ακρίβος, Ντούρμα.

Βασίλης Παπαχατζής