Βαθμολογία

Έμεινε με το βαθμό η Νίκαια στη Χάλκη

Ηρακλής Χάλκης και ΑΕΔ Νίκαιας αναμετρήθηκαν στο τελικό 0-0 να αφήνει περισσότερο ικανοποιημένους τους φιλοξενούμενους, παρότι «καίγονταν» για τη νίκη. Οι γηπεδούχοι στα εναπομείναντα ματς ψάχνουν το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στη βαθμολογία.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το παιχνίδι ήταν δυνατό, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, με τον Ηρακλή Χάλκης να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας και τρεις πολύ καλές στιγμές να πάρει το προβάδισμα, όταν στο 2’ ο Τζατζάκης ξέφυγε όμορφα, πέρασε και τον Τζουβάρα, έκανε το σουτ, όμως η μπάλα σε κενή εστία πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 35’ ο Κουσιώρας Κ., πήρε τη μπάλα έκανε το σουτ, χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι και με υπερένταση έβγαλε σε κόρνερ ο Τζουβάρας. Ο ίδιος παίκτης στο επόμενο λεπτό έπιασε ένα καλό σουτ μέσα στην περιοχή, απέκρουσε ξανά ο Τζουβάρας. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Νίκαιας μπήκε δυνατότερα και στο 47’ μια πολύ καλή στιγμή με τον Καραφέρια να δίνει ωραία πάσα στον Γκατζούλη Λ., αυτός να κάνει το σουτ, με τους αμυντικούς να διώχνουν την τελευταία στιγμή.

Στην επανάληψη χάθηκε ο ρυθμός του αγώνα και όσο δεν έμπαινε γκολ, η μονομαχίες καλά κρατούσαν στο κέντρο. Στην εκπνοή του ματς εκτέλεσε κόρνερ ο Καραφέριας για τη Νίκαια, ο Μπακαρτζής βρέθηκε προωθημένος (πίστεψε πως ήταν οφσάιντ) αλλά δεν τέλειωσε τη φάση.

*Από την διοίκηση της Χάλκης και ιδιαίτερα από τον πρόεδρο κ. Δημήτρη Μπακαλούλη, για την αφιλοκερδή κάλυψη του αγώνα από τον γιατρό κ. Καλογιάννη Δημήτρη, ο οποίος κάνει την πρακτική του στο Πανεπιστημιακό της Λάρισας και έχει ειδικότητα ουρολογίας.  

Ηρακλής Χάλκης (Νίκος Ανδρέου): Χαβίλας, Σταμάτης (60’ Κοτάκος), Γουργιώτης, Πρίφτης, Αλμυρούλης, Ζησάκης (80’ Γούπος), Βογιατζής Σ., Βογιατζής Χ., Τζατζάκης, Παπαδημητρίου, Κουσιώρας Κ. (83’ Τσίρκας).

ΑΕΔ Νίκαιας (Νίκος Παπανικολάου): Τζουβάρας, Γεωργόπουλος, Ψαρούλης, Χονδρονάσιος, Δεμέστιχας, Γκουζιώτας (82’ Μάρκου), Γκατζούλης Δ., Βούρντουρας (46’ Καραφέριας), Μπακαρτζής, Τριανταφυλλόπουλος (89’ Τίκας), Γκατζούλης Λ.

Διαιτητική τριπλέτα: Γιάντσης Δ., Τσαπράζης Απ., Καρδούλας Γ.