Βαθμολογία

Καθάρισε στο β’ ημίχρονο ο Σμόλικας

Βαθμολογική ανάσα για τον Σμόλικα αφού κέρδισε το αξιόμαχο Μακρυχώρι με 2-0.Και τα δύο γκολ μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ευκαιρίες αλλά όχι και γκολ. Στο 5 ο Δάσσιος δεν μπόρεσε να «σπρώξει» την μπάλα απο κοντά ενώ ο ίδιος θα κάνει το σουτ στο 35’ αλλά πάλι δεν θα σκοράρει. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι σε αυτό το ημίχρονο παρά τις απουσίες που είχαν. Ο Αργύρης θα δει το σουτ του να καταλήγει λίγο άουτ στο 30’. Στο 43’ ο Τζίκα Α. δεν θα σκοράρει από πλεονεκτική θέση με τις δυο ομάδες να παν στο ημίχρονο με 0-0.

Στο 2ο ημίχρονο θα μπουν καλύτερα οι γηπεδούχοι. Μόλις στο 5ο λεπτό του β’ ημιχρόνου θα κάνουν το 1-0. Συγκεκριμένα ο Μπαρούτας θα κάνει την σέντρα με τον Λιούσκα να βάζει μπροστά την ομάδα του με σουτ. Το τελικό 2-0 θα έρθει στο 70’ με ωραία ενέργεια του Μπαρούτα ο οποίος θα σουτάρει με την μπάλα να μπαίνει γκολ αφού χτυπήσει το δοκάρι.

Σμόλικας Φαλάνης (Νίκος Κακανούλιας): Μόρας, Πατσής, Ντούφας, Σκούπρας, Δολιάνης, Ζαμπέτας, Κουφός (88′ Τανάγιας Γ.), Λιούσκας, Μανιώτης, Δάσσιος (80′ Γκαραβέλης), Μπαρούτας (82′ Νεστορίδης).

Αετός Μακρυχωρίου (Δημήτρης Τσέτσιλας): Κουρδής (60′ λ.τ. Καλαμάτας), Καρκαντάς, Τίκος, Χρόνης, Αλεξόπουλος, Αργύρης, Παυλόπουλος, Μπουζώνας, Κοιλούκος (89′ Τζίκα Ιλ.), Τζίκα Α.(89′ Γιαννακόπουλος), Νικούλης.

Διαιτητική τριπλέτα: Γεωργίου, Παπαδημητρίου, Γκαραβέλης.

Βασίλης Παπαχατζής