Βαθμολογία

Έμειναν στο μηδέν

Ισόπαλο 0-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα στην Γιάννουλη. Η τοπική Δήμητρα αντιμετώπιζε τον αξιόμαχο Δαμασιακό σε ένα παιχνίδι με επεισοδιακό τέλος.

Του Βασίλη Παπαχατζή

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με λίγες ευκαιρίες. Η πρώτη καλή ήρθε στο 18’ για τον Δαμασιακό. Ο Λόλας προσπάθησε να «κρεμάσει» τον Παναγιωτόπουλο όμως ο τελευταίος θα προλάβει την μπάλα λίγο πριν να περάσει την γραμμή. Οι γηπεδούχοι δεν έκατσαν με σταυρωμένα τα χέρια και στο 25ο λεπτό ο Κοταρέλας θα κάνει το σουτ με τον Μαστοροδήμο να μπλοκάρει δύσκολα. Πέντε λεπτά αργότερα σειρά του Μανάκα να δοκιμάσει τον τερματοφύλακα με σουτ αλλά πάλι ο Μαστοροδήμος θα διώξει σε κόρνερ. Η  τελευταία φάση του ημιχρόνου ήταν για την Δήμητρα Γιάννουλης. Συγκεκριμένα στο 44’ ο Θώμος θα σουτάρει από μακριά αλλά ο τερματοφύλακας του Δαμασιακού θα διώξει ξανά σε κόρνερ.

Στην επανάληψη η εικόνα του παιχνιδιού θα αλλάξει. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο αποφασισμένοι να κερδίσουν. Έτσι στο 51’ ο Λόλας θα κάνει την κεφαλιά μετά από σέντρα του Γωγάκου αλλά η μπάλα θα καταλήξει λίγο άουτ. Μετά από δύο λεπτά ο Λόλας πάλι με απευθείας εκτέλεση φάουλ θα πεταχτεί την έξω πλευρά των διχτύων. Στο 65’ ο Τσιτουρτζής θα εκμεταλλευτεί τις κόντρες μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ του θα βγει μόλις άουτ.

Στο 77’ ο Μπαμπάλης θα δεχτεί δεύτερη κίτρινη κάρτα και θα αφήσει τους συμπαίκτες του με έναν παίκτη λιγότερο. Αυτό δεν μπόρεσαν να το εκμεταλλευτούν οι φιλοξενούμενοι. Το καλύτερο μας το κρατούσαν για το τέλος. Ο Μπουκουβάλας θα κερδίσει πέναλτι στο 92’. Ο ίδιος θα αναλάβει την εκτέλεση όμως θα στείλει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια θα χτυπήσει σε χέρι συμπαίκτη του. Στο επόμενο λεπτό οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να «κλέψουν» του τρεις βαθμούς. Συγκεκριμένα στο 93’ ο Μανάκας θα πιάσει μια «οβίδα» με την μπάλα να σταματά στο κάθετο δοκάρι και το παιχνίδι να μένει στο 0-0.

Δήμητρα Γιάννουλης (Κώστας Τσιουτσιούμης): Παναγιωτόπουλος, Νασιάκος, Ναϊμ (75’ λ.τ Μαντζαφλάρας), Φατούρας, Εμμανουήλ, Θώμος, Καραβασίλης, Μανάκας, Μπαμπάλης, Κοταρέλας, Σπανός.

Δαμασιακός (Σάκης Γκαντρής): Μαστοροδήμος, Μούργκας, Λέτσιος, Καρακάνος, Μούσιας, Μουσιάρης, Γανός (60’ Τσιτουρτζής), Λόλας (89’ Σεϊζης-Μπανάκας), Τσιάλτας, Μπουκουβάλας, Γωγάκος.

Διαιτητική τριπλέτα: Ρεντόπουλος, Φακής, Κουτούμπας.