Βαθμολογία

«Κεραυνός» παραμονής για τον Παραπόταμο!

Ο Κεραυνός Παραποτάμου πήρε μια σπουδαία νίκη το Σάββατο το μεσημέρι κόντρα στην Αστραπή Νέας Πολιτείας με σκορ 3-0. Αυτό το αποτέλεσμα σίγουρα φέρνει την ομάδα του Ζήση Ζιάγκα σε πλεονεκτική θέση για την μάχη της σωτηρίας.  

Στο 36’ ατομική προσπάθεια του Κόκκινου, που ανατράπηκε ο Κολοβός με πέναλτι έκανε το 1-0. Στο 39’ πάσα του Σερίφη στον Καπετάνιο και αυτός μέσα στην περιοχή έκανε το 2-0. Στο 62’ ατομική προσπάθεια του Καπετάνιου από δεξιά έδωσε πάσα στον Συκιώτη και αυτός διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

*Η Αστραπή συγχαίρει τον Αμπελωνιακό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του εύχεται καλή επιτυχία στους αγώνες μπαράζ για άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Κεραυνός Παραποτάμου (Ζήσης Ζιάγκας): Τζουζέπε, Μπέτσιος (35’ λ.τ. Σερίφης), Γκουγκουλιάς, Κολοβός, Δαλακώνης, Παππάς, Τάκε, Κόκκινος (88’ Τσιτώτας), Κουκουτσέλος, Καπετάνιος, Συκιώτης (85’ Σαϊτης).

Αστραπή Ν. Πολιτείας (Γιάννης Τσακμακίδης): Μπρέλας, Γαρουφαλιάς (75’ Μπάνος), Ψωμολιάς, Παπαμάνος, Καψιώχας, Φλώρος, Μπατζέλας, Σουλτούκης (85’ Τσώτσος), Καλτσάς (65’ Μούτσα), Κυριάκος, Αποστόλου.

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουμαρσόπουλος Α., Βασιλός Αθ., Πατέτσος Γ.

Χρήστος Γκατζούλης