Βαθμολογία

Στο 84’ ο Αχιλλέας πήρε το βαθμό!

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων και Αχιλλέας Φαρσάλων αγωνίστηκαν το Σάββατο το μεσημέρι για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ. Οι γηπεδούχοι «καίγονται» για τους βαθμούς για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους, ενώ οι φιλοξενούμενοι απλά θα αγωνιστούν στα εναπομείναντα ματς με στόχο το καλύτερο πλασάρισμα στη βαθμολογία.

Στην μεταξύ τους αναμέτρηση δεν προέκυψε νικητής (2-2) με τους γηπεδούχους σίγουρα να είναι απογοητευμένοι γι’ αυτό το αποτέλεσμα. Από την άλλη ο Αχιλλέας παρατάχθηκε με πολλά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή του αφού πριν από περίπου δύο μέρες αγωνίστηκε στον τελικό της ΕΠΣΛ και η κούραση σίγουρα έπαιξε ρόλο.

Στο 15’ ο Ζαγγανάς με κεφαλιά από φάουλ του Αποστόλη Τσιανάκα έκανε το 0-1. Στο 20’ ο Τασιός έφερε το ματς στα ίσα με σουτ έξω από την περιοχή. Οι γηπεδούχοι έκαναν την ολική ανατροπή στο 60’ με τον Βιλανάκη να σκοράρει μετά από σέντρα Αμαρλαριώτη 60’.

Στο 84’ από σέντρα του Σβερκούλη, πήρε την πρώτη κεφαλιά ο Μπένος και ο Ζαγγανάς με δεύτερη κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Ατρόμητος Αγ. Αναργύρων (Γιώργος Παπαντωνίου): Παυλόπουλος, Βίλης, Τσιφλίζογλου, Παναγιώτου, Πλιάγκας, Μούμος, Κουσιάς (80’ Ιλιάζι), Χατζής, Αμαρλαριώτης, Τασιός (30’ λ.τ. Σαλγκάμης), Βιλανάκης.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Μάκης Τριανταφυλλόπουλος): Βακουφτσής, Τσιανάκας Β., Τσούλης, Κουτσοκέρας Θ., Τσιανάκας Α., Τλούπας, Βόπης (62’ Μπένος), Ξυνογαλάς (62’ Σβερκούλης), Κατσανάκης (74’ Βούλγαρης), Ζαγγανάς, Θεοχάρης.

Διαιτητική τριπλέτα: Βλιώρας Λ., Αναστασίου Γ., Νίκζας Αχ.

Χρήστος Γκατζούλης