Βαθμολογία

Η αποστολή του Φωκικού ενόψει ΑΕΛ

Το ενδεχόμενο να σταματήσει το ποδόσφαιρο εξετάζει ο Νεκτάριος Σκαρίμπας. Ο άσος του Φωκικού σκέφτεται την πιθανότητα να βάλει τέλος ατην καριέρα του, σύμφωνα με πληροφορίες του flnews.gr. Μάλιστα, ο 34χρονος μέσος δεν συμπεριλήφθηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά στην αποστολή της ομάδας του για τη συνάντηση με την ΑΕΛ. Το θέμα του αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις προσεχείς ημέρες.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον αγώνα απέναντι στην ΑΕΛ, αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Άγγελου Δημητρίου μιας και ταλαιπωρείται από ίωση. Ο τεχνικός Αχιλλέας Μανέτας θα διαπιστώσει την κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται ο παίκτης την Κυριακή (15/3) και θα αποφασίσει αν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή, από την οποία απουσιάζει ο τραυματίας Αμαρίλντο Τσεκρέζι. Αντίθετα, επιστρέφει ο Δημήτρης Χαντάκιας από τιμωρία και ο Τάσος Ζαρκάδας, που διευθέτησε την εκκρεμότητά του με τον στρατό.

Στην αποστολή του Φωκικού έχουν συμπεριληφθεί οι Αμουτζάκης, Κυριακάκης, Κουλός, Καντούτσης, Μπολμποσιάν, Καλλέργης, Ευαγγελιδάκης, Μαρκάκης, Χαντάκιας, Ζαρκάδας, Πολυχρονάκης, Ντούνης, Ζαχαρόπουλος, Ντάφλας, Χαλιώτης, Γεωργουσόπουλος, Ντάμπος, Κασνέτση, Πρίφτη.