Βαθμολογία

Αντωνίου: «Την πίεση ο Πανελευσινιακός!»

Το... μπαλάκι του άγχους στην πλευρά του Πανελευσινιακού, πέταξε ο Σωτήρης Αντωνίου, που προετοιμάζει τη δική του ομάδα για τον αγώνα της Κυριακής στη Βάρδα με αντίπαλο τον τοπικό ΠΑΟ.

Ο τεχνικός του Παναργειακού είδε την ομάδα του να χάνει μία σειρά από μεγάλες ευκαιρίες για να πετύχει γκολ και στο τέλος να αποχωρεί ηττημένη από τον αγωνιστικό χώρο, με τους 'σταχυοφόρους' να επικρατούν και να αποκτούν το προβάδισμα για την κατάκτηση της 1ης θέσης στον 3ο όμιλο.

Ωστόσο, ο 40χρονος προπονητής σχολίασε για την ανατροπή στην κορυφή: "Σίγουρα, μετά τη νίκη του την Κυριακή, έχει ένα προβάδισμα ο Πανελευσινιακός, από τη στιγμή που είναι τρεις βαθμούς μπροστά, όμως όταν είσαι πρώτος, έχεις και πίεση. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο!"

Την ίδια ώρα, δείχνει να μην έχει χάσει την αισιοδοξία του για τη συνέχεια της μάχης:"Συνεχίζουμε την προσπάθεια, έχουμε οκτώ παιχνίδια μπροστά μας και θεωρώ ότι με οκτώ νίκες, είμαστε μέσα στο παιχνίδι της ανόδου! Πιστεύουμε στην ομάδα, πιστεύουμε στους ποδοσφαιριστές και θεωρώ ότι θα αντεπεξέλθουμε! Πάντα κοιτάμε πρώτα από όλα την ομάδα μας. Από εδώ και στο εξής, όμως, είμαστε αναγκασμένοι να κοιτάμε τι θα κάνει και ο Πανελευσινιακός. Ακόμη κι εμείς να κερδίζαμε, το ίδιο θα έκανε ο αντίπαλος".

Όσο για το αν τον ανησυχεί η ψυχολογική κατάσταση στην οποία θα βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του μετά την ήττα της Κυριακής, ο Σωτήρης Αντωνίου υποστήριξε:"Έχουμε μιλήσει με τα παιδιά στα αποδυτήρια. Οι ποδοσφαιριστές μου είναι επαγγελματίες και έχουν σθένος! Αν είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα, πρέπει να ξεπερνάμε τις δυσκολίες και να κοιτάμε μπροστά".

Πηγή: pamebala