Βαθμολογία

Παραδόθηκε η μελέτη για το «Γιώργος Μπαζής»

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ της Αναγέννησης Καρδίτσας την Πέμπτη ανέφερε: «Το απόγευμα της Πέμπτης απο την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας και την Τεχνική Υπηρεσία παραδόθηκε η μελέτη για την κατασκευή του προπονητηρίου της Αναγέννησης “Γιώργος Μπαζής” στο Σταυρό! 

Πρόκειται για μια άρτια και ώριμη μελέτη ωστε να ενταχθεί πλέον σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα και να δρομολογηθεί ενα έργο πνοής όχι μόνο για την Αναγέννηση, αλλά και τον αθλητισμό - πολιτισμό της περιοχής μας!

Μετά απο άοκνες προσπάθειες των ανθρώπων της Αναγέννησης, αλλά και τη θερμότατη συμπαράσταση του αντιπεριφερειάρχη κ. Βασίλη Τσάκου,το έντονο ενδιαφέρον του Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού, αλλά και την δουλειά της τεχνικής υπηρεσίας, το απαραίτητο εργαλείο, δηλαδή μια άρτια μελέτη, παραδόθηκε στα χέρια της Αναγέννησης  και πλέον ανοίγει ο δρόμος!

Η επίσημη παράδοση της μελέτης έγινε το απόγευμα της Πέμπτης απο τον κ. Τσιάκο στους προέδρους της ΠΑΕ και ΑΣ Αναγέννηση Βασίλη Μπούρμπο και Απ. Χρυσικό αντίστοιχα!

Είναι περιουσία πλέον του συλλόγου και η χθεσινή λογίζεται ως μια σπουδαία ημέρα, αφού σηματοδοτεί την πρόοδο σ’ αυτή την πολύ μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν οι “κιτρινόμαυροι” τα τελευταία χρόνια σ’ ενα κεφαλαιώδες ζήτημα.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά της μελέτης, για το τι περιλαμβάνει δηλαδή το έργο και το κόστος αυτού, δημοσιεύτηκαν ήδη στην επίσημη ιστοσελίδα της Αναγέννησης όπου μπορεί το κάθε μέλος αλλά και οι απλοί Καρδιτσιώτες και φίλοι της ομάδας να έχουν πρόσβαση.

Πλέον, η Αναγέννηση πρόκειται στο αμέσως επόμενο διάστημα να οργανώσει εκδήλωση περι αυτής της προσπάθειας και να απαιτήσει απο τους καθ’ υλην αρμόδιους την ένταξη του έργου στο πρώτο χρηματοδοτικό πρόγραμμα (ΕΣΠΑ) που θα προκύψει.

Πλέον δεν υπάρχει η χρονοβόρα διαδικασία της σύνταξης μελέτης που αποτελεί τον μόνιμο βραχνά για αναστολή οποιουδήποτε σπουδαίου έργου τόσο στον χώρο του αθλητισμού αλλά και γενικότερα.

 Και φυσικά το φαινόμενο είναι πιο έντονο στην Καρδίτσα.  Οπου η συνηθιέστερη δικαιολογία για την μη ολοκλήρωση έργων με τεράστια σημασία για την περιοχή, ήταν η απουσία ώριμων μελετών».