Βαθμολογία

Στις 23 Μαρτίου η Γ.Σ. του Πανηλειακού

Τη σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης τη Δευτέρα 23 Μαρτίου ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης Πανηλειακός. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του συλλόγου της Ηλείας στη λίστα με τις 167 που συγκεντρώθηκαν για τη διεξαγωγή της Γ.Σ. στις 16 Μαρτίου, υπάρχουν πλαστοπροσωπείες και πως μόνο οι 30 προέρχονται από μέλη, ένας αριθμός μικρότερος από τους 49 που απαιτεί το καταστατικό. Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ανέφερε: «Μετά και από την τόσο μεγάλη φασαρία που έγινε από φιλάθλους ότι θα υποβληθεί αίτηση για Γ.Σ. σας κάνουμε γνωστά τα κάτωθι:

Όπως αποφασίσθηκε στην συνεδρίαση της 11ης Μαρτίου του Διοικητικού μας Συμβουλίου. Αφού εξετάσαμε το αίτημα που μας υποβλήθηκε και τα αναγραφόμενα ονόματα των φιλάθλων σε αντιπαραβολή με τον πίνακα των τακτικών μελών του ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ότι από τα εξήντα (60) ονόματα του εξωδίκου τα 30 μόνον είναι μέλη. Μετά την δημοσίευση των ονομάτων στον τύπο δεχθήκαμε τηλέφωνα διαμαρτυρίας ότι πολλοί εξ αυτών δεν είχανε υπογράψει την αίτηση. Έτσι αναγκαστήκαμε να ζητήσουμε από τον πληρεξούσιο δικηγόρο κ. ΣΤΑΘΑ την κατάσταση με τα ονόματα και τις υπογραφές που εκεί οι υπογράφοντες ανέρχονται σε 167. Από έναν πρόχειρο έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε ότι στον κατάλογο αυτό υπάρχουν διπλοεγγεγραμμένοι και με διαφορετικές υπογραφές.

Άρα διαπιστώνεται ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ, με ότι αυτό συνεπάγεται. Μας επιρρίπτονται ευθύνες ότι κατά την διάρκεια ασκήσεως των καθηκόντων μας, δεν έχουν λάβει καμία γνώση γι’ αυτή και για τη τήρηση των σχετικών βιβλίων.

Κύριοι, εμείς απολογούμεθα στην Γ.Σ. και όχι σε κάθε φίλαθλο χωριστά. Άλλωστε ΨΕΥΔΕΣΘΑΙ γιατί έστω και έτσι δεν μας ζήτησε ποτέ κανείς κάποιο στοιχείο. Τώρα μιας και επικαλείστε την νομιμότητα και το καταστατικό, αυτό κάνουμε εμείς. Το τηρούμε με ΕΥΛΑΒΕΙΑ. Αλλά επειδή εσείς δεν γνωρίζετε τη σωστή ερμηνεία του καταστατικού, έπρεπε να απευθυνθείτε σε κάποιον Νομικό (αν και στον πίνακα ονομάτων υπάρχουν κάποιοι που έπρεπε να σας συμβουλεύσουν) να σας πουν ότι στις περιπτώσεις που επικαλείσθε εσείς, για σύγκληση Γ.Σ. από τα μέλη απαιτείται το 1⁄4 των μελών και ότι την ημερομηνία σύγκλησης της Γ.Σ. την ορίζει η Διοίκηση εντός 15 ημερών και όχι οι αιτούντες ( Άρθρο 14 παρ. 1).

Τα επίσημα μέλη σήμερα είναι 193 βάση των οποίων γίνανε οι τελευταίες δυο εκλογές. Άρα απαιτούνται 49 υπογραφές μελών. Στην αίτηση που μας υποβάλατε υπάρχουν 30 ονόματα μελών, ανεξάρτητα αν κάποιες υπογραφές είναι πλαστογραφημένες, υπολείπονται ακόμη 19 μέλη. Για τους ως άνω λόγους το Συμβούλιο ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ την ως άνω αίτηση – δήλωση – εξώδικο ως απαράδεκτη, πρόχειρη και ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ως προς τις υπογραφές και δεν δέχεται την σύγκληση Γ.Σ στην ως άνω ημερομηνία.

ΟΜΩΣ – Επειδή η Διοίκησή μας δεν είναι επαγγελματίες παράγοντες και υπηρετεί με πολλά εμπόδια τα συμφέροντα του ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ και μόνον, όπως πολλοί από εσάς μας αναθέσατε στις 15 Οκτωβρίου, ανεξάρτητα μέσα από τις ατασθαλίες που φαίνονται στις καταστάσεις, ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΕΤΑΙ την επιθυμία των φιλάθλων – του Δημάρχου κ. ΛΙΑΤΣΗ, των RED BOYS, τα δημοσιεύματα στον τύπο και το ενδιαφέρον των μεγαλοεπενδυτών ΠΡΟΚΗΡΥΣΕΙ Η ίδια η Διοίκηση ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ για την Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015.

Θα ακολουθήσει επίσημη σχετική ανακοίνωση.

Πύργος 11/ 03 / 2015 ΕΚ ΤΗΣ Δ/ΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ».