Βαθμολογία

Τζέραρντ: «Φινάλε με Κύπελλο και τετράδα»

Ήδη έχει φανταστεί τη μέρα που θα αποχαιρετήσει το κοινό του «Άνφιλντ» και για έναν ζωντανό θρύλο όπως ο Στίβεν Τζέραρντ το «αντίο» πρέπει να είναι το ίδιο μεγαλοπρεπές, όσο και η παρουσία του στη Λίβερπουλ όλα αυτά τα χρόνια! Ο ίδιος έδωσε το στίγμα του! Το ιδεατό φινάλε για εκείνον θα συνδυάζει την κατάκτηση του Κυπέλλου και το πλασάρισμα της ομάδας στην πρώτη τετράδα.  

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την προώθηση του φιλανθρωπικού αγώνα ανάμεσα στους δικούς του επίλεκτους και τους αντίστοιχους του Τζέιμι Κάραγκερ, ο Άγγλος μέσος μίλησε για τους τελευταίους μήνες που διανύει ως ποδοσφαιριστής- αρχηγός των «κόκκινων» και αποκάλυψε τη βαθιά του επιθυμία!

Ποια είναι αυτή; «Θέλω να τελειώσει η σεζόν και να αφήσω την ομάδα στην πρώτη τετράδα. Ελπίζω επίσης να φτάσουμε μέχρι το τέλος του Κυπέλλου. Με αυτόν τον τρόπο θέλω να αποχωρήσω»!

Όσον αφορά την πορεία της αποθεραπείας του, μετά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε τις τελευταίες εβδομάδες, επεσήμανε πως: «Είμαι καλά και έτοιμος να αγωνιστώ στο επόμενο παιχνίδι»!