Βαθμολογία

Μουρίνιο:«Μας άξιζε ο αποκλεισμός»

Δίκαιη χαρακτήρισε την πρόκριση της Παρί Σεν Ζερμέν επί της Τσέλσι, ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του δεν ήταν τόσο καλή. O Ζόσε Μουρίνιο ουκ ολίγες φορές έχει προκαλέσει με τα λεγόμενα του ή την συμπεριφορά του, ωστόσο υπάρχουν στιγμές που αποδεικνύουν ότι παραμένει κορυφαίος ακόμη και στην αποτυχία.

«Ξεκάθαρα, η καλύτερη ομάδα προκρίθηκε. Η δική μας απόδοση δεν ήταν αρκετά καλή. Η Παρι διαχειρίστηκε καλύτερα την πίεση. Ισως γιατί εμείς έχοντας απέναντι μας δέκα παίκτες αισθανθήκαμε την πίεση να νικήσουμε, ενώ εκείνοι αισθάνθηκαν ότι δεν είχαν τίποτα να χάσουν Αποδεχόμαστε ότι ήταν καλύτερη ομάδα, όμως θέλω να συζητήσω αύριο (σ.σ. σήμερα) γιατί ήταν καλύτεροι» τόνισε.

«Δεχθήκαμε δυο γκολ από στημένες φάσεις. Όταν μια ομάδα δεν μπορεί να αμυνθεί και δέχεται δυο γκολ, τότε δεν αξίζει να νικήσει» συμπλήρωσε, αλλά παράλληλα θέλησε να αφήσει και αιχμές γιατί οι παίκτες της Παρί προσποιήθηκαν τραυματισμούς όταν έγινε το 2-2.

Όπως δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να ξαναδεί το ματς και έπειτα θα μιλήσει με τους παίκτες του. «Θέλω να ξέρω τα αισθήματα τους. Θέλω να βγάλουμε συμπεράσματα για την απόδοση μας» επεσήμανε.

Όταν ρωτήθηκε για το αν αισθάνεται θυμωμένος, ντροπιασμένος ή ταπεινωμένος μετά τον αποκλεισμό, ο Μουρίνιο απάντησε : «Ταπεινωμένος; Δεν έκλεψα. Δεν θα πάω φυλακή. Έχασα ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι. Έκανα ότι καλύτερο μπορούσα».

Πάντως παρά τον αποκλεισμό από την συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ζοσέ Μουρίνιο πιστεύει πως η χρονιά μπορεί ακόμη να είναι φανταστική. «Δεν είναι ώρα για κλάματα, ούτε για γέλια. Αν κατακτήσουμε την Πρέμιερ Λιγκ, θα είναι και πάλι για φανταστική χρόνια για εμάς».