Βαθμολογία

Κομπότης: «Όνειρό μας να μείνει για χρόνια ο Πουλίδο»

Πανευτυχής με την απόδοση του Άλαν Πουλίδο στον Λεβαδειακό είναι ο Γιάννης Κομπότης, ο οποίος τον θέλει στην ομάδα για χρόνια. Ο Μεξικανός άσος αποτελεί μόνιμο θέμα στα ΜΜΕ της χώρας του και ο Κομπότης μίλησε στην ιστοσελίδα mdeportes.telediario.mx για τον 24χρονο άσο.

«Αν η Τίγκρες θέλει να επικοινωνήσει μαζί μας, είμαστε ανοικτοί να μιλήσουμε. Μέχρι αυτή την ώρα ουδείς από την Τίγκρες μας έχει μιλήσει για την υπόθεση του Πουλίδο», ανέφερε αρχικά.

Για το ποιος ήταν ο λόγος να πάρει τον Πουλίδο, αφού υπήρχαν νομικές δυσκολίες: «Αυτά τα νομικά ζητήματα τα εξετάζει το δικό μας νομικό τμήμα. Αυτοί ξέρουν».

Για το αν ο Λεβαδειακός υποστηρίξει τον Πουλίδο σε περίπτωση που ο Μεξικανός επιθετικός χάσει τη δικαστική μάχη: «Ασφαλώς και θα υποστηρίξουμε τον παίκτη. Δεν μπορούμε να τον πείσουμε να μείνει σε εμάς, αλλά σαφώς και θα θέλαμε να μείνει».

Για το ποιες είναι οι πρώτες εντυπώσεις του από τον Πουλίδο: «Ως ποδοσφαιρική φυσιογνωμία, ουδείς μπορεί να τον αμφισβητήσει. Αυτό που μας έχει εντυπωσιάσει είναι ο χαρακτήρας του, είναι εξαιρετικός. Είναι ταπεινός και δουλευταράς. Στο ματς που έδωσε έπαιξε για την ομάδα, όχι για τον εαυτό του».

Για το γεγονός πως ο Λεβαδειακός έγινε γνωστός στο Μεξικό: «Είμαστε ευγνώμονες για την υποστήριξη από το Μεξικό. Είναι στη καρδιά μας το Μεξικό, όχι μόνο για τον Πουλίδο, αλλά γιατί βλέπω ότι έχουμε κοινά στη κουλτούρα».

Για το αν σκέφτεται να έχει την ισπανική γλώσσα στην επίσημη ιστοσελίδα του Λεβαδειακού: «Είναι κάτι στο οποίο ήδη δουλεύουμε. Σύντομα θα έχουμε νέα για αυτό».

Για τα σχέδια που έχει για τον Πουλίδο, ανεξάρτητα από το ποια θα είναι η τύχη της δικαστικής μάχης: «Ξέρουμε ότι θα είναι πολύ δύσκολο να τον κρατήσουμε για πολλά χρόνια. Αλλά θα ήταν όνειρο για εμάς να έμενε στην ομάδα μας. Εμείς δεν βάζουμε στοπ στην καριέρα κανενός παίκτη».