Βαθμολογία

«Γι' αυτό έφυγε ο Σουάρες»

Τους λόγους που ο Λουίς Σουάρες αποχώρησε από τη Λίβερπουλ το περασμένο καλοκαίρι για να μεταγραφεί στη Μπαρτσελόνα, εξήγησε στο περιοδικό «FourFourTwo», ο μάνατζερ του παίκτη, Πέρε Γκουαρδιόλα.

Ο ατζέντης του Λουίς Σουάρες, σε μία από τις σπάνιες στιγμές που μιλάει για το συγκεκριμένο θέμα, εξήγησε τους λόγους που οδήγησαν τον πελάτη του να πάει στη Μπαρτσελόνα, αφήνοντας πίσω όσα είχε «χτίσει» στη Λίβερπουλ.

«Ο Λουίς ονειρευόταν να παίζει για μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα και το έκανε στο Λίβερπουλ, σε ένα πρωτάθλημα τόσο ανταγωνιστικό όπως Πρέμιερ Λιγκ. Αλλά η Βαρκελώνη είναι κάτι άλλο. Κάτι το ιδιαίτερο. Αυτός είναι ο σύλλογος που αγαπά. Η ευκαιρία να παίξει για ένα σύλλογο όπως αυτός έρχεται πολύ σπάνια και θα πρέπει να επωφεληθείς», δήλωσε αρχικά.

«Η μεταγραφή είναι μια διαδικασία που δεν θα συμβεί σε μια μέρα, πήρε πάνω από τρεις μήνες. Υπήρξε επαφή πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο. Αρκετό καιρό πριν. Είμαι σε επαφή με πολλούς συλλόγους, αλλά εκείνη τη φορά ήταν διαφορετικά. Από όταν συζητήσαμε για τη μεταγραφή, για πρώτη φορά, ήταν ένας μακρύς δρόμος με πολλά εμπόδια», συμπλήρωσε.