Βαθμολογία

Στον πάγκο λόγω καυγά ο Κομπανί!

Ο παραγκωνισμός του Βινσέν Κομπανί στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος της Μάντσεστερ Σίτι, ναι μεν οφείλεται στο ντεφορμάρισμά του, όμως, η «Daily Mirror» δίνει νέα διάσταση στην απόφαση του Πελεγκρίνι, έπειτα από τσακωμό του Βέλγου με τον Φερναντίνιο στ' αποδυτήρια της ομάδας στο «Άνφιλντ»!

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, ο Κομπανί ξέσπασε όταν άκουσε από τον Φερναντίνιο να του μιλάει για τη φάση του πρώτου γκολ από τον Τζόρνταν Χέντερσον σ' εκείνον τον αγώνα, με αποτέλεσμα να προκληθεί επεισόδιο και να μπει στη μέση ο Μανουέλ Πελεγκρίνι. 

Μάλιστα, ο Χιλιανός κόουτς έκανε μεγάλη προσπάθεια για να ηρεμήσει τον αρχηγό της ομάδας του, με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές να επεμβαίνουν επίσης, φοβούμενοι μήπως ο Κομπανί ορμήσει στον Φερναντίνιο και οι δυο τους πιαστούν στα χέρια! 

Έτσι, ο Βέλγος έμεινε στον πάγκο στο αμέσως επόμενο παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι, στη νίκη (2-0) επί της Λέστερ, με τον καυγά που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η «Daily Mirror» να φανερώνει πως φέτος, ο σκληροτράχηλος αμυντικός είναι άλλος άνθρωπος.