Βαθμολογία

Εθνικός: «Τρέχει» για το γήπεδο

Ο πρόεδρος των Πειραιωτών θα έχει την Τετάρτη (11/3) προγραμματισμένη συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη κ. Γαβρίλη και τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη προκειμένου να «τρέξουν» οι εξελίξεις για το γήπεδο του ΣΕΦ.

Ο κύριος Αγγελόπουλος, στο περιθώριο της  εκδήλωσης  της ΕΠΣΠ, έκανε αναφορά στο συγκεκριμένο θέμα τονίζοντας ότι στο πλευρό των Πειραιωτών  βρίσκεται και το ΤΑΙΠΕΔ ,ενώ παρ’ όλες τις «λερναίες ύδρες» που εμφανίζονται και τις πολεμάμε, όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του Εθνικού, κάνει τα πάντα προκειμένου να λυθούν οι μικρές αλλά πάντα σε τέτοια θέματα σημαντικές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά και λύνουν τα όποια θέματα.

Αυτό που θα πρέπει να τονιστεί προς όλες τις πλευρές είναι ότι ο Εθνικός, στην πρόταση που έχει καταθέσει δεν κάνει αναφορά μόνο στο δικό του γήπεδο ,αλλά και στο άλλο που θα φτιαχτεί πλησίον του ΣΕΦ  και θα  αφορά το γήπεδο που θα εξασφαλίζει τις ομάδες της ΕΠΣΠ που θα έχουν το δικό τους γήπεδο  απόλυτα σύγχρονο και δεν θα έχει καμία σχέση με το χάλι που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο γήπεδο του ΣΕΦ στο οποίο κινδυνεύουν ακόμα και ζωές.

Πηγή: onsports.gr