Βαθμολογία

Κουρτουά: «Δεν φοβάμαι τον Ζλάταν»

Την εμφάνιση του πρώτου αγώνα με την Παρί θέλει να επαναλάβει το βράδυ της Τετάρτης, ο Τιμπό Κουρτουά, τονίζοντας πως δεν φοβάται τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και είναι έτοιμος να τον σταματήσει ξανά για να στείλει την Τσέλσι στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.  

Ο Βέλγος πορτιέρο των «μπλε» είχε καταφέρει όσο περνούσε από τα χέρια του για να φύγει η Τσέλσι νικήτρια από το «Παρκ ντε Πρενς», όμως δέχθηκε γκολ από τον Καβάνι σε φάση που ο Ουρουγουανός ξέφυγε και από τα μαρκαρίσματα της άμυνας των Λονδρέζων. Ενόψει του επαναληπτικού του «Στάμφορντ Μπριτζ», το βράδυ της Τετάρτης, είπε:

«Δεν φοβάμαι ούτε τον Ζλάταν, ούτε κανέναν. Τον αντιμετώπισα και πριν από τρεις εβδομάδες και ήμουν καλός. Δεν φοβάμαι τίποτα για την Τετάρτη. Ξέρω ότι είναι σπουδαίος επιθετικός και ότι δύσκολα τον αντιμετωπίζει κανείς, αλλά θα πρέπει να το κάνουμε ξανά για να περάσουμε στα προημιτελικά. Έχουμε αυτοπεποίθηση, όμως ξέρουμε παράλληλα ότι είναι δύσκολο ματς. Είμαστε έτοιμοι και ευελπιστούμε μαζί με τους οπαδούς μας να πανηγυρίσουμε».