Βαθμολογία

«Οι δυνατοί φαίνονται στα δύσκολα»

Απογοητευμένος από την ήττα από τον Λεβαδειακό αλλά και τις υπόλοιπες απώλειες βαθμών που έχουν βάλει σε μπελάδες τον Πλατανιά εμφανίστηκε ο τεχνικός του Πλατανιά Γιάννης Χριστόπουλος.

Αναλυτικά δήλωσε: «Ξεκινήσαμε το παιχνίδι πολύ μουδιασμένα, ήταν λογικό αυτό. Έχει συμβεί σε όλα τα παιχνίδια της αγωνιστικής να μπαίνουν πιο δυνατά οι φιλοξενούμενοι. Μετά βρήκαμε τα πατήματά μας, προσπαθήσαμε να αναπτυχθούμε καλά αλλά ο αντίπαλος αμύνθηκε καλά. Κάναμε λίγες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, ήμασταν μέτριοι στην ανάπτυξη αλλά δεν κινδυνεύσαμε. Δεχθήκαμε γκολ από στημένη φάση σε δύσκολη στιγμή και μείναμε πίσω στο σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο αρχίσαμε δυνατά, ισοφαρίσαμε κι εμείς από στημένη φάση. Ήθελα να αλλάξω σχηματισμό, και πρόσωπα σε κάποιες θέσεις, αλλά ήταν πολύ κακή η στιγμή που δεχθήκαμε το δεύτερο τέρμα μετά την ισοφάριση. Το παιχνίδι μετά άνοιξε, ήμασταν ανοιχτοί πίσω κι ο αντίπαλος έκανε ευκαιρίες, είχαμε φάσεις για δεύτερο γκολ, αλλά δεν τα καταφέραμε.

Μέσα στο παιχνίδι είναι δύσκολο να θυμηθώ διαστήματα που βρήκαμε ρυθμό. Και για αυτό δεν φταίει μόνο η ομάδα μου που δεν βρήκαμε ρυθμό. Είναι μια κακή ήττα για εμάς η σημερινή. Αν είχαμε κερδίσει όλα θα ήταν πιο εύκολα. Δυστυχώς όμως ήρθε και πρέπει να την αντιμετωπίσουμε. Μπαίνουμε σε μια δύσκολη διαδικασία αλλά οι δυνατοί φαίνονται στα δύσκολα. Πρέπει να δούμε το παιχνίδι, να δούμε τι έφταιξε και τι δεν κάναμε καλά, να ανασυνταχθούμε και να δούμε τα επόμενα παιχνίδια».

Όσον αφορά τους βαθμούς που χρειάζεται για την παραμονή, σχολίασε: «Είχαμε βάλει στόχο με τα παιδιά τους 40 πόντους. Πιστεύω εκεί πως θα είσαι σίγουρα στην κατηγορία. Εμείς θέλαμε τρεις νίκες, μια ισοπαλία και το ματς με τη Νίκη Βόλου για να πάμε εκεί. Έχουμε μπροστά μας επτά ματς και θέλουμε τρεις νίκες και μια ισοπαλία για να μείνουμε στην κατηγορία. Τα παιχνίδια δυσκολεύουν, σε εμάς έκανε κακό η διακοπή και η αλλαγή της σειράς των αγώνων. Εμάς μας βάζει η πολιτεία, δεν ξέρω ποιος, να παίξουμε την κατηγορία σε μια εβδομάδα. Αλλά τη ζωή μας την κάνουμε μόνοι μας δύσκολη. Χάσαμε το σημερινό ματς και το ματς με τον Εργοτέλη στην έδρα μας και αυτοί οι χαμένοι πόντοι μάς κυνηγάνε».

Παράλληλα, ξεκαθάρισε τα όσα είχε πει για τον κόσμο μετά το ματς με την Κέρκυρα: «Μην παραποιείτε αυτά που λέω. Βάλτε το βίντεο να δείτε τι είπα. Ο κόσμος είπα ότι άγχωσε την ομάδα. Επειδή προηγήθηκε η Κέρκυρα, τα παιδιά αγχώθηκαν για να βγούμε στην κόντρα και δεν είχαμε ηρεμία στο παιχνίδι μας. Στο ημίχρονο ηρεμήσαμε στα αποδυτήρια και πιστεύω πως στο δεύτερο παίξαμε καλύτερα με την Κέρκυρα. Αυτό είχα πει».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην απουσία του κόσμου και το πόσο αυτό επηρέασε την ομάδα του: «Όταν σε ένα ματς δεν υπάρχει κόσμος, μπαίνει με αβαντάζ ο αντίπαλος ψυχολογικό. Αυτό φάνηκε, σε όλα τα ματς δείτε πως μπήκαν οι φιλοξενούμενοι. Εμάς το κεκλεισμένων μας έκανε ζημιά, όπως μας έκανε η αλλαγή των αγώνων, όπως μας έχουνε κάνει και άλλες αποφάσεις ζημιά. Όμως, παρ' όλες αυτές τις συνθήκες θα μπορούσαμε μόνοι μας να έχουμε κάνει εύκολη τη ζωή μας».