Βαθμολογία

«Να επωφεληθούμε απ' το ταξίδι στο Ντουμπάι»

Στο Ντουμπάι βρέθηκε η Γουέστ Χαμ εκμεταλλευόμενη την αγωνιστική της απραξία το περασμένο Σαββατοκύριακο, με τον Στιούαρτ Ντάουνινγκ να πιστεύει πως η λίγες μέρες ξεκούρασης θα βοηθήσουν τα «σφυριά» ενόψει της συνέχειας.

Έχοντας δώσει 15 παιχνίδια μετά την «Boxing Day» και την ήττα από την Τσέλσι, η Γουέστ Χαμ ήθελε κάποιες μέρες ξεκούρασης τις οποίες και βρήκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Ντουμπάι.

Ο Στιούαρτ Ντάουνινγκ μίλησε για το συγκεκριμένο ταξίδι, σημειώνοντας πως μπορεί να λειτουργήσει άκρως ευεργετικά για τα «σφυριά»μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

«Νομίζω ότι είναι καλό για εμάς να ξεφύγουμε αυτή την εποχή του έτους. Πολλές χώρες έχουν χειμερινό διάλειμμα, έτσι, έχοντας κάποιες ημέρες ξεκούρασης, θα μπορούμε να ανακάμψουμε και να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι»

«Νομίζω ότι χρειαζόμασταν ένα διάλειμμα. Είχαμε πολλά παιχνίδια για το Κύπελλο Αγγλίας και προφανώς την Πρέμιερ Λιγκ. Ελπίζω ότι θα μας βοηθήσει να τελειώσουμε δυνατά, να πάμε καλύτερα από ό, τι πήγαμε πέρσι και να τερματίσουμε στην πρώτη θέση εάν μπορούμε».