Βαθμολογία

Στα ημιτελικά η Άρσεναλ

Έτοιμη να υπερασπιστεί τον τίτλο της δείχνει η Άρσεναλ, η οποία έκανε το πιο καθοριστικό βήμα ως τώρα αφήνοντας εκτός Κυπέλλου τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Από το πουθενά έγινε το 0-1 στο 25'. Ο Τσάμπερλεϊν με προσωπική ενέργεια τράβηξε τους πάντες πάνω του και ο Μονρεάλ πλάσαρε εύστοχα από κοντά όντας αμαρκάριστος.

Ακόμη κι έτσι οι γηπεδούχοι απάντησαν τρία λεπτά μετά. Ο Ντι Μαρία, ο οποίος ήταν αρκετά κινητικός, έβγαλε ωραία σέντρα και ο Ρούνεϊ με εντυπωσιακή κεφαλιά ψαράκι ισοφάρισε σε 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, η Άρσεναλ ήταν σαφώς ανώτερη και έκανε το 1-2 στο 61' εκμεταλλευόμενη το δώρο του Βαλένσια. Ο τελευταίος γύρισε απερίσκεπτα την μπάλα προς τον Ντε Χέα, ο Γουέλμπεκ την έκλεψε και σκόραρε σε βάρος της παλιάς του ομάδα πανηγυρίζοντας μάλιστα και το γκολ. Στο 77' ο Ντι Μαρία αποβλήθηκε δεχόμενος δύο κίτρινες στην ίδια φάση και κάπου εκεί τελείωσαν όλα.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Βαλένσια, Σμόλινγκ, Ρόχο (73' Γιανουζάι), Σο (46' Τζόουνς), Μπλιντ, Ερέρα (46' Κάρικ), Φελαϊνί, Γιανγκ, Ντι Μαρία, Ρούνεϊ.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Σέζνι, Μπελερίν (66' Τσέιμπερς), Μερτεζάκερ, Κοσιελνί, Μονρεάλ, Κοκελέν, Τσάμπερλεϊν (51' Ράμσεϊ), Καθόρλα, Εζίλ, Σάντσεζ, Γουέλμπεκ (74' Ζιρού).