Βαθμολογία

«Βαριά φανέλα, αδιαπραγμάτευτη η άνοδος»

Αισιόδοξος παρουσιάστηκε ο ποδοσφαιριστής του Άρη, Νίκος Γκόλιας, σε δηλώσεις του μετά την νίκη της ομάδας του (2-0) επί του Άρη Ακροποτάμου και την πορεία της ομάδας στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Αναλυτικά οι δηλώσεις στο «Libero 107,4»:

Για την νίκη επί του Ακροποτάμου: «Μετά από την ήττα στην Δράμα, ξέραμε ότι έμεναν άλλα δέκα παιχνίδια και πρέπει να τα πάρουμε όλα. Με αυτή την προϋπόθεση μπήκαμε, μαζί με αποφασιστικότητα. Κάναμε το 1-0 στο πρώτο μέρος ενώ θα μπορούσαμε να προηγηθούμε με δύο γκολ στο χέρι που έγινε. Προσπαθούμε να βρεθούμε μέσα στο γήπεδο και με τα νέα παιδιά που έχουν έρθει. Πιστεύω ότι έχει προστεθεί εμπειρία και στο τέλος να τα καταφέρουμε».

Για το άγχος που βγάζει η ομάδα μέσα στο γήπεδο:« Υπάρχει πίεση, μέσα στον αγώνα το ξεπερνάς όμως, ανάλογα με το αποτέλεσμα. Η φανέλα είναι βαριά και η άνοδος δεν είναι διαπραγματεύσιμη. Πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να... ματώσουμε για την άνοδο».

Για την ήττα στην Δράμα: «Ακόμα και αν ήμασταν σε κακή μέρα, είχαμε ευκαιρίες για να πάρουμε την νίκη. Δεν είχαμε πάθος, αλλά τώρα πρέπει να κοιτάμε μπροστά. Έχουμε εννιά τελικούς, στους οποίους πρέπει να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να κερδίσουμε».

Για την επιστροφή του Καλαϊτζίδη στον πάγκο της ομάδας και την πίεση που επέστρεψε στο παιχνίδι της ομάδας: «Δουλεύουμε καθημερινά το πλάνο του στην προπόνηση. Το μόνο που μένει είναι να βρεθούμε μεταξύ μας μέσα στο γήπεδο και να κερδίσουμε τα παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος».

Για το αν ασχολούνται με τον Πανσερραϊκό και τα αποτελέσματα που φέρνει: «Αφού παίξουμε εμείς και έχουμε κερδίσει, τότε μας ενδιαφέρει. Αλλιώς δεν έχει νόημα».

Για την επιστροφή του από τον τραυματισμό του πριν λίγο καιρό: «Ήταν ένας βαρύς τραυματισμός, που με κράτησε έξω δύο μήνες. Πλέον προπονούμαι καθημερινά και βρίσκω τα πατήματα μου. Εύχομαι να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο».

Για το προτιμάει να παίζει: «Όπου με χρειαστεί η ομάδα, αλλά μ' αρέσει περισσότερο να παίζω ως κεντρικός αμυντικός. Τώρα όμως όλοι πρέπει να παίζουμε όπου μας χρειάζεται η ομάδα».

Για τα πολλά παράπονα του κόσμου από την εμφάνιση και την ήττα στην Δράμα: «Επρεπε να δείξουμε άλλο πρόσωπο στην Δράμα. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε, είναι να δείχνουμε πάθος σε κάθε αγώνα και να πετύχουμε την άνοδο της ομάδας».

Για την απόφαση του να μείνει φέτος στον ΑΡΗ: «Ήθελα, για αυτό και έμεινα. Δεν φεύγεις εύκολα από μία ομάδα όπως ο ΑΡΗΣ. Ήθελα να βοηθήσω στην ανοικοδόμηση της ομάδας. Ελπίζουμε στο τέλος να τα καταφέρουμε».