Βαθμολογία

«Η διοίκηση της Παναχαϊκής μας κάνει να ανησυχούμε»

Ανακοίνωση εξέδωσε τη Δευτέρα (9/3) η ΠΑΕ Καλλιθέα, η οποία και πήρε θέση για τα όσα έλαβαν χώρα μετά το τέλος του αγώνα με την Παναχαϊκή. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ανέφερε:

«Όταν σ’ ένα παιχνίδι που θα έπρεπε να έχει λήξει 5-1, η Διοίκηση της Παναχαϊκής ανακαλύπτει «διαιτητικές αδικίες» και «ποδοσφαιρικές αλητείες».

Όταν η Διοίκηση της Παναχαϊκής από τη μια πλευρά αναγνωρίζει την ανωτερότητα της ομάδας μας και από την άλλη -προκειμένου να εκδικηθεί εκείνους που αγωνιστικά τη συνέθλιψαν- ανασύρει υποθέσεις, για τις οποίες έχουν εκδοθεί από τα αθλητικά Δικαστήρια αμετάκλητες αθωωτικές αποφάσεις και συλλήβδην κατηγορεί τους φιλάθλους μας ως ναρκομανείς.

Όταν ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής (κατά τα άλλα φίλος), γνωστός πολέμιος της διαφθοράς και της βίας, νομικός και υπέρμαχος του τεκμηρίου αθωότητας, απαγγέλει καταδίκες απλά και μόνο γιατί έχασε -ενώ θα έπρεπε να έχει συντριβεί- η ομάδα του. Ναι, τότε πρέπει να ανησυχούμε!!!

Η ΠΑΕ ΓΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ στηρίζει ανεπιφύλακτα τον προπονητή μας Νϊκο Παντελή, του οποίου την ακεραιότητα και εντιμότητα αναγνωρίζει όλη ποδοσφαιρική Ελλάδα, στηρίζει τους ποδοσφαιριστές μας Hugo Machado, Τάσο Ρουσάκη, Γιώργο Κατσικογιάννη, Ηλία Μιχαλόπουλο και Θωμά Τσίτα, των οποίων η αθλητική ιστορία είναι γνωστή και δεν σπιλώνεται από τις φαντασιώσεις εκείνων που έχουν χάσει το μέτρο και συγχαίρει όλους τους ποδοσφαιριστές της, όχι μόνο για τη μεγαλειώδη και πεντακάθαρη νίκη επί της Παναχαϊκής, αλλά και για το ήθος που επέδειξαν και την παραδειγματική στάση τους απέναντι σε όλες τις προκλήσεις που δέχτηκαν.

Παρόλα αυτά η Π.Α.Ε. Γ.Σ. Καλλιθέα εύχεται στην ιστορική Παναχαϊκή να εκπληρώσει τους φετινούς στόχους της και να ολοκληρώσει την μέχρι τούδε πολύ καλή πορεία της, με άνοδο στην Super League.

Γραφείο Τύπου «ΠΑΕ ΓΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ»