Βαθμολογία

Ο Όλιβερ επιστρέφει…

Ο Ισπανός Λούις Όλιβερ που είχε ενδιαφερθεί το περασμένο καλοκαίρι να εμπλακεί με την ΑΕΛ, με επιστολή του στον Τύπο, παίρνει θέση για τα τεκταινόμενα στην ΠΑΕ και μιλάει για την στάση που θα πρέπει να έχει ο κόσμος της ομάδας. Αναλυτικά:

«Προς τους πιστούς φιλάθλους της Λάρισας… ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!

Παρακολουθώ από μακριά, με έκπληξη, όλα όσα συμβαίνουν στην ΑΕΛ. Δεν θέλω να τα πιστέψω αλλά θεωρώ ότι είναι αλήθεια. Ποδοσφαιριστές να απειλούνται, να προσβάλλονται και να δέχονται επιθέσεις από έναν ιδιοκτήτη που ποτέ δεν άξιζε την τιμή να οδηγεί το άλογο που καλπάζει (σούζα το αλογάκι).

Όπως πάντα, το χειρότερο είναι ότι το μεγαλύτερο βάρος το κουβαλάνε οι φίλαθλοι. Οι αγνοί φίλαθλοι που σε κάθε παιχνίδι υποστηρίζουν την ομάδα της ζωής τους, παρότι γνωρίζουν ότι αυτή διοικείται από έναν παράφρονα που την οδηγεί στην απόλυτη μιζέρια.

Σε όλους εσάς λέω ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ, μην εγκαταλείψετε την ομάδα τώρα που σας έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ. Κάθε Κυριακή υπερασπίζεστε το σπίτι και την ιστορία σας. Αν εγκαταλείψετε την μάχη το κακό θα έχει πετύχει τον στόχο του. Όσο ένας κάτοικος της Λάρισας φοράει την βυσσινί φανέλα η ψυχή της πόλης θα επιβιώσει. Ακόμη και οι χειρότεροι πρόεδροι δεν μπορούν να καταστρέψουν ένα συναίσθημα.

Από τις μεγαλύτερες δυστυχίες γεννιούνται οι μεγαλύτεροι θρύλοι και η ΑΕΛ θα επιβιώσει αυτή τη σκοτεινή περίοδο. Και θα βγει πιο δυνατή από ποτέ και με μια σιδερένια γροθιά θα διεκδικήσει ξανά τη θέση της στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οι Ισπανοί ποδοσφαιριστές που ανήκαν στο ρόστερ αυτή τη σεζόν αναπολούν με πόνο την συμπεριφορά της ομάδας απέναντί τους  αλλά θυμούνται με χαρά και περηφάνια την ζεστασιά του κόσμου, το πάθος στο γήπεδο και την αφοσίωση μιας ολόκληρης πόλης.

Αυτή είναι η πόλη και οι οπαδοί που θυμάμαι και με έκαναν να προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να διασφαλίσω το μέλλον τους στην ελίτ του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μην επιτρέπετε σε κανέναν να κλέψει την ταυτότητά της, εσείς ΕΙΣΤΕ η ΑΕΛ.

Δυστυχώς εγώ και εσείς τραβήξαμε δρόμους χωριστούς. Αλλά παρότι είμαι μακριά σας ενθαρρύνω να συνεχίσετε να μάχεστε για αυτό που είναι δικό σας και να μην υποκύψετε στη μάχη με τον εισβολέα από τα Τρίκαλα. Η αντίσταση θα φέρει τη νίκη.

Ποτέ μην τα παρατάτε, ποτέ μην παραδίνεστε.

ΜΟΝΟ ΑΕΛ!

Luis Oliver».