Βαθμολογία

Μά(Χ)η χωρίς νικητή

Ισόπαλη και με σκορ 1-1 τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα στους Ατρόμητους/Θύελλα και την Αναγέννηση Φαρσάλων, για τον 2ο Όμιλο της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας του Νομού μας. Η ομάδα των Φαρσάλων, κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ, ωστόσο η ομάδα της Λάρισας παρά το γεγονός ότι έπαιζε και με παίκτη λιγότερο έφτασε στην ισοφάριση στο δεύτερο ημίχρονο της συνάντησης.

Οι φιλοξενούμενοι, είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι, με τον Ρούμπα, στο 8ο λεπτό. Στην συνέχεια, στο 43ο λεπτό ο Χριστοδούλου βγήκε τετ-α-τετ με τον Στεφούδη, ο οποίος απέκρουσε την μπάλα και στην επαναφορά ο Θωμάς Μουτκανάς σούταρε, όμως ο τερματοφύλακας των Ατρόμητων απέκρουσε και πάλι.

Στην επόμενη φάση, στο 45ο λεπτό ο Τζερεμές έβγαλε μια σέντρα για τον Κούρο, που με πλασέ σημείωσε το 0-1 για την Αναγέννηση. Στην συνέχεια, ο διαιτητής απέβαλε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων Στεφούδη, όπως επίσης και τον προπονητή, Θοδωρή Βουτυρίτσα, για έντονη και συνεχιζόμενη διαμαρτυρία για την φάση του τέρματος.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Κωστούλας εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος της άμυνας της Αναγέννησης και ισοφάρισε για τους γηπεδούχους, κάνοντας το 1-1 στο 75ο λεπτό. Στο 78’ ο Τριανταφύλλου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια την έδιωξαν οι αμυντικοί των γηπεδούχων.

Ατρόμητοι/Θύελλα(Θοδωρής Βουτυρίτσας): Στεφούδης, Νταφόπουλος, Ιωαννίδης(46’ Τσατσάρας), Κόκκινος, Μάρης, Κοντομάνος, Χατζής, Κωστούλας, Σκοτεινιώτης(68’ Γερακίνης), Τόπης, Τσιανάκας(25’ Παρτάλας, λ.τ.).

Αναγέννηση Φαρσάλων(Βασίλης Κατσαούνης): Γκατζανάς, Κούρο(86’ Ψαρογιώργος), Μπουλάρι, Τσιάμπας, Τριανταφύλλου, Μουτκανάς Θ., Ρούμπας, Κούμπρια(65’ Θεοχάρης Ι.), Αλεξίου(60’ Θλιβερός), Χριστοδούλου, Τζερεμές.

Διαιτητής: Χήτος Βοηθοί: Χατζηλιώντας, Παστάκας.

Γιώργος Μητσιούλης