Βαθμολογία

Χαραλαμπίδης: «Ο Τύρναβος αντέχει…»

Τα καλύτερα λόγια, τόσο για τον Τύρναβο, όσο και για τον προπονητή του Ολυμπιακού Βόλου, Δημήτρη Ελευθερόπουλο είπε μετά το 0-0 με τους «ερυθρόλευκους» ο Απόστολος Χαραλαμπίδης. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός των «κυανέρυθρων»:

«Ευχαριστώ πολύ τον Δημήτρη για τα καλά του λόγια. Το ίδιο αισθάνομαι κι εγώ γι αυτόν. Ο Ελευθερόπουλος θα φτάσει πολύ ψηλά ως προπονητής, γιατί γνωρίζω πώς σκέφτεται και το πώς δουλεύει στις προπονήσεις. Πιστεύω ότι έγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι από δύο ομάδες, οι οποίες παίζουν το καλύτερο ποδόσφαιρο στο Βόρειο όμιλο της Football League.

Το παιχνίδι είχε ένταση και πάθος. Εμείς από την πλευρά μας είχαμε κάποιες καλές ευκαιρίες, όπως στη φάση με το δοκάρι και τις δύο κεφαλιές του Γκούρτσα, από τις οποίες θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει. Σίγουρα ο βαθμός είναι πάρα πολύ καλός για εμάς, στην προσπάθεια που κάνουμε να αποφύγουμε τον υποβιβασμό και να αγωνιστούμε στα play out.

Ο Ολυμπιακός ήταν μια ομάδα που προερχόταν από πέντε σερί νίκες και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια που έκαναν. Η ομάδα έχει «μέταλλο» και παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, ανταποκρίνεται με τον καλύτερο τρόπο. Ο Τύρναβος αντέχει και υπάρχουν παιδιά που όταν καλούνται να αγωνιστούν, δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και αποδίδουν πολύ καλό ποδόσφαιρο. Εύχομαι στον Ολυμπιακό και στον φίλο μου τον Δημήτρη να πετύχουν τους στόχους τους».