Βαθμολογία

Δαγκώνουν και με ένα τέρμα οι Λύκοι

Νίκη με σκορ 1-0 πήραν οι Λύκοι Λάρισας, απέναντι στην Ελασσόνα 2013 στο μοναδικό παιχνίδι του 3ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ, που είχε οριστεί για την Κυριακή.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν, όταν στο 25ο λεπτό ο Αλεξανδρής είχε δοκάρι για την ομάδα της Λάρισας. Από εκεί και πέρα και η ομάδα της Ελασσόνας είχε κάποιες καλές στιγμές να πετύχει γκολ, με τον Καλτέκη.

Τελικά, στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 75’ ο Αλεξανδρής κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Λιντζερίνο, που ήταν εύστοχος και σημείωσε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, κάνοντας το 1-0 για την ομάδα του, σκορ που παρέμεινε μέχρι και την λήξη του παιχνιδιού.

Λύκοι(Λευτέρης Λελέδης-Σάκης Καλαμάς): Μουτσάι, Σταυρόπουλος, Καψάλης, Τζήκας, Νικάκης, Σπανός(68’ Τζήμας), Ντριβαλάς, Γεωργούλας(84’ Χατζηαντωνίου), Αλεξανδρής(77’ Ζιώγος), Λιντζερίνο, Γκαλμπογκίνης.

Ελασσόνα 2013(Χρήστος Γκαλίτσιος): Ρουμπιές, Σεμερτζίδης, Παπακυριάκος, Κουτσογιάννης, Γκαραβέλης, Μπούτλας, Μουλογιάννης, Καλτέκης, Δρυστέλλας, Θώμος, Γεωργούλας(80′ Γιώτσας Ν.).

Διαιτητής: Κορέστης Βοηθοί: Τάνας, Νάκας.

Γιώργος Μητσιούλης