Βαθμολογία

Την «σκόρπισε» στους εφτά ανέμους

Ευρεία νίκη πήρε ο Ολυμπιακός Χειμαδίου απέναντι στην Δήμητρα Αγιάς, την οποία κέρδισε με σκορ 7-1. Η ομάδα του Χειμαδίου ήταν καταιγιστική και δεν άφησε περιθώρια στον αντίπαλο της, φτάνοντας σε αυτό το ευρύ σκορ.

Μόλις στο 5ο λεπτό, ο Αντώνης Λίταινας, έκανε το 1-0, ενώ στο 13’ ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα, κάνοντας το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν προς στιγμήν με τον Τσιάμπα στο 21’ να κάνει το 2-1, όμως ο Βασίλης Τσαγκούλης έκανε το 3-1 στο 29’ σκορ που παρέμεινε μέχρι και την λήξη του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Μιχάλης Λίταινας με απευθείας εκτέλεση φάουλ, σημείωσε το 4-1 στο 54’, ενώ ο Μπλάνας με πέναλτι που κέρδισε ο Καραντώνης Γ., ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 5-1 στο 63ο λεπτό. Ο Αντώνης Λίταινας στο 71’ πέτυχε κι άλλο γκολ, κάνοντας το 6-1, ενώ το τελικό 7-1, διαμόρφωσε στο 79’ ο Καραντώνης Γ., με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος.

Ολυμπιακός Χειμαδίου(Θανάσης Κολονιώτης): Γεωργάκας, Παληκάρης, Καραντώνης Λ., Σεβδαλής, Τόπης, Μούσιος Γ.Β., Καραντώνης Γ., Μπλάνας, Λίταινας Α.(75’ Λίταινας Στ.), Λίταινας Μ.(80’ Ζησόπουλος Αθ.), Τσαγκούλης Β.(65’ Ζησόπουλος Χρ.).

Διαιτητής: Καραθάνος Βοηθοί: Ντελέζος, Ντίνου.