Βαθμολογία

Οι Αμπελόκηποι δεν σταματάνε πουθενά

Ευρεία εκτός έδρας νίκη με σκορ 1-5 πήραν μέσα στην Μελία οι πρωτοπόροι του 1ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ, Αμπελόκηποι που είναι όπως όλα δείχνουν έτοιμοι για την επιστροφή τους στις μεγαλύτερες κατηγορίες.

Μόλις στο 3ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ, όταν ο Ντε Λα Ρόσα έδωσε στον Χιούσα, που έκανε το 0-1. Η ομάδα της Μελίας κατάφερε προς στιγμήν να ισοφαρίσει σε 1-1, αλλά στο 35ο λεπτό, ο Εργκές Τσάκε βρήκε τον Δόνο, που έβαλε και πάλι μπροστά την ομάδα της Λάρισας, σημειώνοντας το 1-2.

Στο δεύτερο μέρος, οι Αμπελόκηποι συνέχισαν σε αυτόν τον ρυθμό και έτσι στο 48ο λεπτό, ο Τσάκε με πλασέ έξω από την περιοχή έκανε το 1-3. Στο 70’ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι με τον Μαυροδήμο, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Ντε Λα Ρόσα, για το 1-4, ενώ το τελικό 1-5, σημείωσε ο νεαρός Μπαμπατζιάς με πολύ όμορφο σουτ στο 80ο λεπτό.

Αμπελόκηποι(Άκης Ταυλαρίδης): Κακαρδάκης, Τσιόγκας, Τσάκε Ερ., Γούτος(15’ Κουσιάς, λ.τ.), Μπλάνας, Δόνος, Μπαμπατζιάς, Μαυροδήμος, Χιούσα(65’ Ποτόσογλου), Ντε Λα Ρόσα(85’ Γκρίτζιας), Τριτάρης Β.

Διαιτητής: Πατσής Βοηθοί: Διαμάντης, Μίχος.