Βαθμολογία

Έ(Χ)ασαν την ευκαιρία

Ισόπαλη και με σκορ 1-1 τελείωσε η αναμέτρηση του 1ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ, ανάμεσα σε Ελευθεριακό και Πανιώνιο, με τις δύο ομάδες, να χάνουν διαφορετικές ευκαιρίες η κάθε μία. Οι γηπεδούχοι, δεν βοηθιούνται με την ισοπαλία στον αγώνα που κάνουν να παραμείνουν, ενώ οι φιλοξενούμενοι με νίκη θα μπορούσαν να ανέβουν περισσότερο στην βαθμολογία.

Μόλις στο 5ο λεπτό, ο Γεράσιμος Κίτσιος με ατομική ενέργεια, άνοιξε το σκορ για τον Πανιώνιο, για να ισοφαρίσει όμως στο 17ο λεπτό ο Βασίλης Δεληγιάννης για τον Ελευθεριακό. Στην συνέχεια, το παιχνίδι έγινε επιθετικός μονόλογος για τον Πανιώνιο, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν ευκαιρίες με τους Γιώργο Κίτσα, Παρασκευά Βασιλείου, Γεράσιμο Κίτσα, Παϊτέρη και Χρυσοβαλάντη Στρατή. Παρ’ όλα αυτά το 1-1 έμεινε μέχρι και το τέλος και έτσι οι δύο ομάδες αρκέστηκαν στον βαθμό της ισοπαλίας.

Ελευθεριακός(Γιώργος Κακαλούδης): Τσανάς, Φώλιας, Ζαφειρούλης Α., Φροξυλιάς Αντ., Αποστολάρας, Δάλας, Γκαραβέλης, Χατζηνίκος, Δεληγιάννης Β., Μπικούλης(75’ Παπαχρήστος), Δεληγιάννης Δ.

Πανιώνιος(Αποστόλης Κορομηλάς): Ράπτης, Καρδαμίλης Ν.(57’ Κίτσας Παν.), Στρατής Ν., Βασιλείου Παν., Καρδαμίλης Δ., Ελιζόπουλος Σ., Βασιλείου Παρ., Παϊτέρης(77’ Σκέντζας Ηλ.), Κίτσας Γ., Στρατής Χρ.(85’ Γκόλτσιος), Κίτσας Γερ.

Διαιτητής: Διαμαντής Βοηθοί: Καλισόπουλος, Κοντοβασίλης.

Γιώργος Μητσιούλης