Βαθμολογία

«Τραίνο» από την Νέα Πολιτεία

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του ο Σ.Σ. Ραψάνης στον 1ο Όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ, καθώς αυτήν την αγωνιστική, κέρδισε με σκορ 1-4 την Ομόνοια, μέσα στο γήπεδο της Νέας Πολιτείας.

Οι γηπεδούχοι, προηγήθηκαν, μόλις στο 10ο λεπτό, όταν ο Δημητρέλης έκανε το 1-0. Στο 27’ όμως, ο Τζέβρι Σινάν, βρήκε με πολύ ωραία πάσα τον Κούμε, που ισοφάρισε σε 1-1. Στην συνέχεια, ο Δημητρέλης είχε δοκάρι για την Ομόνοια, ενώ ο Σ.Σ. Ραψάνης έφτασε και σε δεύτερο γκολ, όταν στο 34’ Ντέμης Γκαραγκούνης με κεφαλιά από μπαλιά του Κώστα Σινάνι, έκανε το 1-2. Τελευταία αξιοσημείωτη φάση του πρώτου μέρους, όταν στο 42’ ο Τζέβρι Σινάν εκτελώντας φάουλ, βρήκε το δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος, ο Δημτρέλης, είχε ακόμα ένα δοκάρι για την Ομόνοια. Στο 73ο λεπτό, ο Τσούλκας βρήκε τον Μπούρο, που κατάφερε κι αυτός να σκοράρει με την σειρά του, κάνοντας το 1-3, ενώ το τελικό 1-4, διαμόρφωσε ο ίδιος παίκτης, στο 85ο λεπτό, μετά από όμορφη πάσα του Τζέβρι Σινάν.

Ομόνοια(Λάζαρος Λαζαρίδης): Κοσμάς, Δούρος, Σέντζας(85’ Βαλιάκος), Θανάσης, Αγγλόπουλος, Μπίλλης(80’ Δραχαλίβας), Πιτσίλκας(55’ Γκόνας), Κυριακίδης, Μπέτσης, Δημητρέλης, Γιαννακός.

Σ.Σ. Ραψάνης(Αλέκος Μπατσαράς): Σδούγκας, Τσούλκας, Σαχπατζίδης, Γκαραγκούνης Δ., Σινάν Ερ., Σινάνι Κ., Κούμε, Κουτσάκης, Σινάν Τζ.(90’ Νικολάου), Μπούρος, Γκαραγκούνης Ντ.(89’ Γκιώνης).

Διαιτητής: Νικολάου Βοηθοί: Ντούρμα, Τέγος.

Γιώργος Μητσιούλης