Βαθμολογία

Η Νίκαια «τιμωρήθηκε» στο 75’ με ισοπαλία

Ένα πολύ δυνατό, αλλά και όμορφο παιχνίδι έγινε στη Νίκαια, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και την Δήμητρα Γιάννουλης (1-1).

Της Βάσως Γκατζούλη

Η Νίκαια μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, μέχρι και το 41’ που μπήκε το γκολ έχασε σωρεία ευκαιριών, το δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερο για την ομάδα της Γιάννουλης, η οποία είχε κρατήσει δυνάμεις, κατάφερε στο 75’ να ισοφαρίσει και δημιούργησε ευκαιρίες για να μπορέσει να κερδίσει το ματς. Σίγουρα ο βαθμός για τη Νίκαια δεν είναι καθόλου ικανοποιητικός, αφού η ομάδα ήθελε οπωσδήποτε τη νίκη για να προχωρήσει.

Στο 5’ εκτέλεσε φάουλ ο Τριανταφυλλόπουλος, πήρε την κεφαλιά ο Ψαρούλης, η μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 21’ πολύ καλό σουτ του Γκουζιώτη, με υπερένταση έδιωξε ο Παναγιωτόπουλος. Στο 30’ διπλή ευκαιρία μέσα στην περιοχή της Γιάννουλης, ωραίος συνδυασμός του Γκατζούλη Δ. με τον Τριανταφυλλόπουλο, με τον τελευταίο να κάνει το σουτ και να αποκρούει ασταθώς ο Παναγιωτόπουλος, πήρε το ριμπάουντ ξανά ο Τριανταφυλλόπουλος, έσπασε την μπάλα στον Μπακαρτζή, αυτός από πολύ κοντά αστόχησε.

Στο 32’ ένα καλό σουτ έπιασε ο Γκατζούλης Δ. πάνω στην κίνηση μπλόκαρε ο Παναγιωτόπουλος. Στο 39’ ο Δεμέστιχας έκανε το σουτ πάνω στην κίνηση, έβγαλε ο Παναγιωτόπουλος Στο 40’ ο Τριανταφυλλόπουλος εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, ο Γκατζούλης Λ. πήρε τη κεφαλιά έβγαλε σε κόρνερ ο κίπερ.

Στο 41’ ο Τριανταφυλλόπουλος εκτέλεσε το κόρνερ και ο Μπακαρτζής με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 75’ ο Ναϊμ έκανε τη σέντρα, πήρε ο Νασιάκος και έκανε το 1-1.

Στο 81’ ο Καραβασίλης, βρέθηκε τετ α τετ και έχασε μοναδική ευκαιρία αφού έπιασε τη μπάλα ο Τζουβάρας. Στο 86’ ο Γκαλγκανόπουλος έκανε εξαιρετικό σουτ, έβγαλε ξανά ο Τζουβάρας. Στο 87’ ο Νασιάκος έκανε ένα ωραίο σουτ, πολύ καλή και η απόκρουση του Νασιάκου.

ΑΕΔ Νίκαιας (Νίκος Παπανικολάου): Τζουβάρας, Γεωργόπουλος, Ψαρούλης, Χονδρονάσιος, Δεμέστιχας, Τίκας, Γκατζούλης Δ., Γκουζιώτης, Μπακαρτζής, Τριανταφυλλόπουλος, Γκατζούλης Λ. (77’ Μάρκου).

Δήμητρα Γιάννουλης (Κώστας Τσιουτσιούμης): Παναγιωτόπουλος, Μιχαήλ, Ναϊμ, Νασιάκος, Φατούρας (46’ Γκαλγκανόπουλος), Μαντζαφλάρας (62’ Μονάντερος), Ματούλας, Μπαμπάλης, Κοταρέλας, Καραβασίλης, Σπανός.

Διαιτητική τριπλέτα: Γεωργίου Α., Αθανασούλας Λ., Γκόγκος Η.