Βαθμολογία

Βροχή τα γκολ στην Τερψιθέα

Με το εμφατικό 3-6 πέρασε ο Κεραυνός Παραποτάμου από την Τερψιθέα. Το σύνολο των τερμάτων μαρτυρεί το θέαμα που πρόσφεραν οι δύο ομάδες.

Μόλις στο 2ο λεπτό οι γηπεδούχοι απείλησαν την εστία του Τζουζέπε με το τετ-α-τετ του Τσιώμη να περνά λίγο άουτ. Όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 4ο λεπτό με πέναλτι που κέρδισε ο Καπετάνιος. Την εκτέλεση την ανέλαβε ο Κολοβός και έκανε το 0-1.

Η ισοφάριση θα έρθει στο 15’ με το υπέροχο σουτ του Μπαλαμώτη έξω από την περιοχή. Στο 29’ ο Κολοβός ξαναχτυπά. Αυτή τη φορά θα κάνει το 1-2 με κεφαλιά μετά το κόρνερ του Κόκκινου. Ο Κόκκινος από πασέρ θα γίνει σκόρερ στο 33’ μετά από σέντρα του Συκιώτη για το 1-3 και στο 39’ θα χρηστεί για δεύτερη φορά σκόρερ με απευθείας εκτέλεση φάουλ για το 1-4 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 60’ οι γηπεδούχοι θα μειώσουν με το άψογο πλασέ του Κουρούκα. Οι πανηγυρισμοί κράτησαν για 2 λεπτά γιατί μετά  το σουτ του Παππά ο Καπετάνιος θα πάρει το ριμπάουντ για το 2-5.Στο 75’ θα γίνει το 3-5 με την κεφαλιά του Κουρούκα και εκεί που νομίζαμε ότι τελείωσε το παιχνίδι στο 90’ ο Σερίφης με σουτ θα κάνει το τελικό 3-6.

Μαχητής Τερψιθέας (Γιώργος Καμάκας): Παπαρσένος, Ζητούνης (70’ Χατζηιωαννίδης), Παπαδημητρίου, Τσούτσας, Μπιρόλ, Τσιώμης (80’ Τζορμακλιώτης), Μπαλαμώτης, Καραμπούζης, Κουρούκας, Ταστεμερίδης, Τσένος (70’ Σιαμαντούρας).

Κεραυνός Παραποτάμου (Ζήσης Ζιάγκας): Τζουζέπε, Μπέτσος, Γκουγκουλιάς, Κολοβός, Τσιουτσιούμης, Δαλακώνης, Παππάς, Τάκε (65’Σερίφης), Κόκκινος, Καπετάνιος, Συκιώτης.

Διαιτητική τριπλέτα: Γκαραβέλης, Γκρέτσης, Δήμου.

Βασίλης Παπαχατζής