Βαθμολογία

Ισοπαλία στα Φάρσαλα

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στα Φάρσαλα ανάμεσα στον τοπικό Αχιλλέα και τον Ηρακλή Λάρισας (1-1). Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό και γενικά παίχθηκε ένα ωραίο ματς χωρίς σκοπιμότητες, αλλά σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο.

Στο 75’ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με άπιστο σουτ του Πότση. Δύο δοκάρια είχε η ομάδα του Ηρακλή στο 15’ με το Νάστα, και ο ίδιος παίκτης είχε ξανά δοκάρι και στην επαναφορά της μπάλας σε άδειο τέρμα ο Τσιάτας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν στο 91’ με τον Τλούπα (κεφαλιά), ύστερα από κόρνερ του Σβερκούλη να φέρουν το ματς στα ίσα. Δύο τετ α τετ είχε ο Βούλγαρης αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Μάκης Τριανταφυλλόπουλος): Βακουφτσής, Τλούπας, Τσιανάκας Α., Τσούλης (60’ Κουτσουκέρας Θ.), Κατσανάκης (46’ Τσιανάκας Β.), Πατσιούρας, Αντωνιάδης, Σβερκούλης, Μπένος (65’ Ζαγγανάς), Βούλγαρης, Κομισόπουλος

Ηρακλής Λάρισας (Κώστας Τσώτσος): Μαγαζιώτης, Ντουνούδης, Γιαννακόπουλος, Πότσης, Καρλιάμπας, Τσέλιγκας, Νάστας, Μπέης, Τσιάτας, Ζαφειρίου, Φιλίππου.

Διαιτητική τριπλέτα: Γρηγοριάδης Α., Γκαρέλης Κ., Μουτζουρούφης Α.

Χρήστος Γκατζούλης