Βαθμολογία

Κέρδισε τις εντυπώσεις ο Τύρναβος!

Πήρε το βαθμό, μπορούσε τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου (0-0)

Από έναν βαθμό απέσπασαν Τύρναβος και Ολυμπιακός Βόλου στο τελικό 0-0 του Αλκαζάρ.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Πολύ καλή η παρουσία των γηπεδούχων που είχαν και την μεγάλη ευκαιρία στο 55’ με το δοκάρι του Μιλουτίνοβιτς να ανοίξουν το σκορ. Η ομάδα του Απόστολου Χαραλαμπίδη είχε και άλλες καλές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ, όμως δεν τα κατάφερε.

Λίγα πράγματα από τον Ολυμπιακό Βόλου που μάλλον ήρθε στη Λάρισα για το βαθμό, αφού προσπάθησε μόνο με κάποιες αντεπιθέσεις. Περίπου 500 φίλαθλοι του Τυρνάβου παρακολούθησαν το ματς στο Αλκαζάρ και κάποιοι φίλοι του Ολυμπιακού Βόλου στη Θύρα 1.

Καλός ο ρυθμός στο πρώτο ημίχρονο

Στο πρώτο 45λεπτο Τύρναβος και Ολυμπιακός Βόλου απέδωσαν ωραίο ποδόσφαιρο και γενικά το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό. Οι γηπεδούχοι στάθηκαν πολύ καλά και δημιούργησαν αρκετές φάσεις μπροστά από τα καρέ του Ρίζου.

Ανέβασε στροφές ο Τύρναβος στην επανάληψη

Ο Τύρναβος συνέχισε την καλή εμφάνιση του πρώτου μέρους και μάλιστα βελτίωσε ακόμη περισσότερο την εμφάνισή του. Είχε μάλιστα και δοκάρι, ενώ είχε και άλλες κλασσικές ευκαιρίες για γκολ. Το ματς ήταν ανοιχτό και οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στις εξέδρες ικανοποιήθηκαν από το θέαμα. Ο Ολυμπιακός Βόλου «χτύπησε» με αντεπιθέσεις.

Το φιλμ του αγώνα

6' Σουτ του Λαμπρόπουλου, άουτ.

7' Σουτ του Μπαλντοβαλίεφ στην κίνηση, άουτ.

21' Μπαλιά του Μιλουτίνοβιτς στον Γεωργίου, ο τελευταίος επιχείρησε να βγάλει τη σέντρα στον Γκούρτσα, όμως πρόλαβε να διώξει ο Γιαλούσης.

31’ Γύρισε τη μπάλα ο Λαμπρόπουλος, πήρε την κεφαλιά ο Γκούρτσας η μπάλα λίγο άουτ.

42’ Φάουλ ο Μιλουτίνοβιτς, μέσα στην περιοχή δεν πρόλαβε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα ο Νταντίδης!

44' Σουτ με το αριστερό του Μπαλντοβαλίεφ, άουτ.

55’ Φοβερό σουτ του Μιλουτίνοβιτς έξω από την περιοχή, η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

57’ Σουτ του Ρόκα μέσα στην περιοχή, τελευταία στιγμή έδιωξε ο Σουλιώτης.

62’ Σέντρα του Ότα, κεφαλιά ο Γκούρτσας, λάθος έξοδος από τον Ρίζο, η μπάλα ελάχιστα άουτ.

Τύρναβος (Αποστόλης Χαραλαμπίδης): Πρίφτης, Στεργιανός, Λαμπρόπουλος, Σουλιώτης, Μιλουτίνοβιτς, Καραμανλής, Ποκόγκ (78’ Μπιλά), Γεωργίου (72’ Ιβανίδης), Νταντίδης, Γκούρτσας, Παπασάββας (46’ Όττα).

Ολυμπιακός Βόλου (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Ρίζος, Μπιτάγκ (80’ Σκοπελίτης), Μπαλντομπαλίεφ, Γιαλούσης, Ζέρης (85’ Καρράς), Μπουτζίκος, Μπάρμπας, Νικολιάς, Ρόκας (90’ Μακρυδημήτρης), Θέος, Τριανταφυλλάκος.

Διαιτητική τριπλέτα: Φωτιάδης, Κατσικογιάννης, Χαδήμογλου.