Βαθμολογία

Μουρίνιο: «Θέλαμε ξεκούραση»

Η Τσέλσι δεν έχει παιχνίδι μέχρι τον επαναληπτικό του 1-1 κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ την Τετάρτη και ο Ζοσέ Μουρίνιο, αν και ήθελε να παίξει κόντρα στη Λέστερ, τόνισε πως οι παίκτες του ήθελαν ξεκούραση. Με τόσα συνεχόμενα παιχνίδια, όπως είναι λογικό, το δυναμικό της Τσέλσι ήθελες κάποιες μέρες ξεκούρασης για να γεμίσει τις μπαταρίες της.

Κάτι τέτοιο παραδέχτηκε και ο Ζοσέ Μουρίνιο, με τους «μπλε» να μην έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις μέχρι το παιχνίδι της Τετάρτης κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Παρόλα αυτά, ο Πορτογάλος κόουτς σημείωσε πως θα ήθελε να αγωνιστεί με τη Λέστερ, την οποία αντιμετωπίζει σε περίπου... έναν μηνα.

«Δεν είναι καλό που παίζουμε με τη Λέστερ σε δύο μήνες. Δεν είναι καλό για κάποιον που βρίσκεται στην κούρσα του τίτλου να έχει παίξει έναν αγώνα λιγότερο. Θα προτιμούσα να παίξουμε με τη Λέστερ. Αλλά αξίζαμε δύο ημέρες ξεκούρασης. Τα παιδιά στα αποδυτήρια είναι κουρασμένα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μουρίνιο.