Βαθμολογία

Κερδίζει και με ένα τέρμα ο Ροδιακός

Νίκη με σκορ 1-0 πήρε ο Ροδιακός, απέναντι στον Ιπποκράτη, για τον 3ο Όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ και πλέον φιγουράρει στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα της Λάρισας, το πάλεψε σε αυτό το παιχνίδι, ωστόσο δεν κατάφερε και πολλά, λόγω του ότι παρατάχθηκε με εντεκάδα ανάγκης, καθώς είχε αρκετές ελλείψεις.

Οι γηπεδούχοι, έδειξαν από νωρίς τις διαθέσεις τους, καθώς είχαν δοκάρια στο 15’ και στο 25’ με τους Αποστόλη Καλέση και Γαλάρα αντίστοιχα. Τελικά, ο Αποστόλης Καλέσης, κατάφερε να σκοράρει στο 30’ και να γράψει το 1-0, που παρέμεινε μέχρι και το τέλος του αγώνα, ενώ ο Ιπποκράτης απείλησε κυρίως με τους Τσουμάνη και Ροκούδη.

Ροδιακός(Νίκος Αλεξούλης): Κούρτης, Γκαμπέτας, Φετάου, Γιολδάσης, Χαραλαμπόπουλος, Γάλος(70′ Πατρίκου), Τόρης, Μπαλκουράς, Γαλάρας(60′ Ρόκα), Τσιόγκας, Καλέσης Απ.(85′ Λόλας).

Ιπποκράτης(Γιάννης Εμμανουήλ): Τσόγιας, Μπούζο, Κατσογιάννης, Κουματζέλης, Τσιόγκας, Βαλδούμας, Γκιόσι, Καλόγηρος(77’ Νταμπαλέτσος), Ροκούδης, Φωτίου(62’ Ρόμνιος), Τσουμάνης(78’ Γεωργιάδης).

Διαιτητής: Διαμάντης Βοηθοί: Σκέτος, Νάκας.

Γιώργος Μητσιούλης