Βαθμολογία

Ισοφάρισε ενώ θα μπορούσε και να το πάρει

Ισόπαλη και με σκορ 3-3 τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Καλαρρύτες και Ηρακλή Πλατανουλίων, για τον 3ο Όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ, με τους γηπεδούχους αρχικά να προηγούνται με 3-0, ωστόσο τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν, ενώ θα μπορούσαν να φύγουν και με το τρίποντο εάν δεν έχαναν μοναδική ευκαιρία στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού.

Οι Καλαρρύτες είχαν δοκάρι μόλις στο 5ο λεπτό, με τον Κωνσταντά. Πέντε λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης ήταν αυτός που έκανε το 1-0, ενώ στο 15’ ο Νίκος Βιλανάκης έκανε το 2-0. Στο 26ο λεπτό, ο Σακογιάννης, σημείωσε το 3-0 για την γηπεδούχο ομάδα. Στο 32’ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν σε 3-1 με τον Πινιάρη, με το σκορ αυτό να παραμένει μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, ο Κώστας Ματράκης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι μείωσε κι άλλο, σε 3-2 για τα Πλατανούλια, ενώ το τελικό 3-3, διαμόρφωσε στο 68ο λεπτό ο Γιώργος Ματράκης. Τέλος, στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Άλμπαν, είχε δοκάρι για τα Πλατανούλια, με το 3-3 να μένει χωρίς αλλαγές.

Καλαρρύτες(Κώστας Ρεντούμης): Σουπεκιώτης, Παρασχάκης, Γιοβάνος, Κοταρέλας, Μουστάκας, Τασούλας, Κωνσταντάς, Βιλανάκης Ν., Βιλανάκης Γ.(65’ Βασιλόπουλος), Γαρυφαλλόπουλος(75’ Χάμος), Σακογιάννης.

Ηρακλής Πλατανουλίων(Γιάννης Νίκας): Ζαμπόγιας Ι., Παπαλέξης, Τσάτσος, Ματράκης Κ., Γκανάτσιος, Νότας, Ζαμπόγιας Θ., Άλμπαν, Ματράκης Γ., Πινιάρης(80’ Καρκατζιάς), Κωστίμπας.

Διαιτητής: Δρυστέλλας Βοηθοί: Αρχοντής, Χασιώτης.

Γιώργος Μητσιούλης