Βαθμολογία

Γκολ και θέαμα

Ισόπαλες αναδείχθηκαν Αμπελιά και Ακαδημία Φαρσάλων με σκορ 3-3! Και οι δύο ομάδες έχουν κοινό στόχο την παραμονή και το μοίρασμα το βαθμών του «βόλεψε».

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα και προηγήθηκαν με 2 γκολ «καρμπόν». Συγκεκριμένα στο 20ο λεπτό ο Πέτσας θα πάρει το ριμπάουντ από το σουτ του Μισαηλίδη και θα ανοίξει το σκορ. Δύο λεπτά αργότερα θα συμβεί η ίδια φάση. Αυτή τη φορά ο Πέτσας θα κάνει το σουτ και στην απόκρουση με προβολή ο Αναγνώστης θα κάνει το 0-2.Όμως οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και στο 25’ θα έρθει το 1-2 με κοντινό πλασέ του Ακρίβου για να ακολουθήσει η ισοφάριση με πέναλτι του Σαλή στο 38’.

Στην επανάληψη το παιχνίδι ισορροπήθηκε. Χωρίς πολλές ευκαιρίες ήρθε το γκολ για τους φιλοξενούμενους με τον Μπατσογιάννη μετά από ωραία σέντρα του Μισαηλίδη για το 2-3. Όμως ο Κατσαρός δεν είπε την τελευταία του λέξη και με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τα 30 μέτρα θα κάνει το 3-3. Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες για να πάρουν «κεφάλι» στο σκορ με τον Σαλή να χάνει δύο σουτ και έτσι το σκορ θα μείνει 3-3.

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Κώστας Σταμόπουλος): Αποστολάκης, Ακρίβος, Θανόπουλος, Μπρόζος (30′ Σουλιώτης), Παναγιωτόπουλος, Κατσικόπουλος, Κουλάκογλου, Σαλής, Μπατσκίνης, Ντίνος, Κατσαρός.

Ακαδημία Φαρσάλων (Γιάννης Βασιλείου): Σακελλαρίου Δ., Θανόπουλος (70′ Καψιώχας), Μάρκου, Δημακόπουλος (85′ λ.τ. Σακελλαρίου Φ.), Σακελλαρίου Κ., Παπαγεωργίου, Καραμπέρης, Χρόνης (70′ Μπασαγιάννης), Μισαηλίδης, Πέτσας, Αναγνώστης.

Διαιτητική τριπλέτα: Γεωργίου, Λανάρα, Γούλας.

Βασίλης Παπαχατζής