Βαθμολογία

Καθάρισε με δύο Κεραυνούς του Γκαντρή

Νίκη με σκορ 2-0 πήρε ο Κεραυνός Δένδρων, που κέρδισε με αυτό το σκορ την Θύελλα Ελάτειας, για τον 3ο Όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ. Μάλιστα και τα δύο γκολ για τους γηπεδούχους, τα πέτυχε ο Γκαντρής, χαρίζοντας έτσι την νίκη στην ομάδα του.

Τα Δένδρα, άνοιξαν το σκορ στο 35ο λεπτό, όταν ο Γκαντρής, μετά από όμορφη προσπάθεια και με ένα δυνατό σουτ από τα 30 μέτρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κουτσουρούμπα. Στην συνέχεια, ο Κεραυνός έχασε ευκαιρίες με τους Θανάση Γκάτη, Τσούτσο και Γκανάτσιο.

Οι φιλοξενούμενοι, είχαν δοκάρι στο 56ο λεπτό, με τον Γιώργο Κίτσιο του Θ., ενώ στο 70’ ο Γκαντρής, με δεύτερο προσωπικό τέρμα, κατόρθωσε να κάνει το 2-0, που παρέμεινε μέχρι και το τέλος.

Κεραυνός Δένδρων(Χρήστος Τασούλας-Φάνης Μπαντραλέξης): Κωστόπουλος, Γκανάτσιος(55’ Μπακού), Καλαμάς, Μπαλογιάννης, Ζιόγκος, Γκάτης Χρ., Σκριάπας(80’ Κυριτσόπουλος), Τσούτσος, Τσένης(70’ Ρενάτο), Γκαντρής, Γκάτης Αθ.

Θύελλα Ελάτειας(Νίκος Στογιάννης): Κουτσουρούμπας, Πιτσιάβας Ευ., Πιτσιάβας Κ.(70’ Βούλγαρης), Γουγουλιάς, Πάσχος, Κοσμάνος, Χατζής, Κολώνας, Κίτσιος Γ. του Κ., Κίτσιος Γ. του Θ., Μπλιώνας.

Διαιτητής: Κορέστης Βοηθοί: Τάνας, Λυτροσυγκούνης.

Γιώργος Μητσιούλης