Βαθμολογία

Το πήρε χάρη στον Φραγκογούλα

Νίκη με σκορ 1-0 πήρε ο Ατρόμητος Δασοχωρίου, απέναντι στην Θύελλα Μεγάλου Ελευθεροχωρίου, για τον 3ο Όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ. Οι φιλοξενούμενοι αν και είχαν ευκαιρίες, δεν κατάφεραν να φτάσουν στο γκολ και έτσι οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο χάρη σε μια κεφαλιά του Φραγκογούλα.

Μόλις στο 1ο λεπτό, το Μεγάλο Ελευθεροχώρι, απείλησε με τον Ηλία Λυμπίκη, που μετά από πάσα του Παππά έστειλε την μπάλα άουτ. Οι γηπεδούχοι, είχαν ευκαιρίες με τους Ακριβόπουλο, Ζαμπούλη και Δαμασιώτη.

Στο δεύτερο μέρος, στο 60’ ο Τάμπλης έκανε ένα σουτ, αλλά ο Παπανικολάου κατάφερε να μαζέψει. Στο 69’ ο Φραγκογούλας με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στην συνέχεια, το Μεγάλο Ελευθεροχώρι, είχε ακόμα δύο ευκαιρίες, με τους Θανάση Λυμπίκη και Αποστόλη Γραμμένο να μην μπορούν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα και έτσι, το σκορ παρέμεινε ως είχε.

Τέλος, η διοίκηση της Θύελλας Μεγάλου Ελευθεροχωρίου, θέλει να ευχαριστήσει την διαιτησία, που ήταν πάρα πολύ καλή στα καθήκοντα της σε αυτό το παιχνίδι.

Ατρόμητος Δασοχωρίου(Μιχάλης Μαλαμάς): Παπανικολάου, Σκριάπας, Φραγκογούλας, Τσέτσιλας, Κωσταρέλος, Ζαμπούλης, Παλάντζας(62’ Σαχίνης), Κουτσογιάννης, Δαμασιώτης(82’ Κυριακόπουλος), Ακριβόπουλος, Κακαβίτσης(87’ Βάιος).

Θύελλα Μεγάλου Ελευθεροχωρίου(Στέφανος Μπόρας): Γιαννάκος, Παππάς, Λυμπίκης Α., Βαλιάκος Μ., Βαλιάκος Α.(75’ Μπρέλλας, 85’ Παναγιώτου, λ.τ.), Λέτσιος, Γεωργάκης, Λυμπίκης Η., Μητούλας, Τάμπλης, Γραμμένος.

Διαιτητής: Γουδουλάκης Βοηθοί: Γκόγκος, Καλισόπουλος

Γιώργος Μητσιούλης